Tests «Tikai pieaugušajiem!» (Atbildes)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Cik labi pazīstat savu mīļoto cilvēku un pārzināt viņa noslēpumus? [s:18247]

Atklātības brīdis ir klāt!

Apmainieties ar lapiņām, uz kurām atbildējāt par savām vēlmēm, paturot to, ko minējāt par partneri. Salīdziniet, vai tas, ko domājāt par mīļoto, izrādījies patiesi. Katrs skaita punktus atsevišķi. Par katru sakritušo atbildi pieskaita vienu punktu. Ja neesat domājis pareizi, punkts nepienākas.

Abus rezultātus atzīmējiet koordinātu plaknē katru uz savas ass un skatieties, kurā krāsas joslā esat nonākuši!

Sarkanā – ļoti pārliecinošs pāris

Droši vien jūs kopā jūtaties ļoti labi un saskanīgi. Domāt par partnera labsajūtu jums abiem šķiet dabiski, pašsaprotami un vienkārši. Viena kustība, kas citiem var palikt pat nepamanīta, jums ļauj saprast, kā jūtas un ko vēlas jūsu dzīvesbiedrs. Jūsu partnerattiecībās ir vienlīdzība, kas aiztaupa nepatīkamo cīņu par varu. Savstarpējā vēlmju apzināšanās liecina, ka ne vienam, ne otram nav jāizliekas.

Turpiniet dzīvot saskaņā, bet nepiemirstiet reizi pa reizei sagādāt viens otram patīkamus pārsteigumus, kas jūsu attiecībās ienesīs svaigumu.

Brūnā – pāris, kurš sadarbojas

Ja testa rezultāta indekss ir zem seši, jūsu attiecības balstās uz pasacīto// jūs attiecībās ņemat vērā partnera teikto. Tā kā savstarpējās sarunās esat atklāti, katram no jums varētu šķist, ka partneris jūsu vēlmes zina. Tomēr savstarpējās iepazīšanas piedzīvojums ir nebeidzams - nekautrējieties izrādīt iniciatīvu un pārbaudīt viens otra reakciju neierastākos apstākļos. Un atcerieties, ka ne jau tikai izrunāts vārds pauž sajūtas.

Ja indekss ir vienāds vai lielāks par seši, jāsecina, ka viens no jums ir vai nu atklātāks, vai vairāk ieklausās otra vēlmēs. Bet harmoniju var sasniegt tikai divatā. Visdrīzāk jums nepieciešama atklāta saruna. Lai tā nekļūtu smagnēja vai pat nomācoša, apvienojiet to ar rotaļīgiem paraugdemonstrējumiem. Veiksmi jums, jo esat uz pareizā ceļa!

Zilā – meklējumos

Ja indekss ir zem četri, visdrīzāk, jūs saskaņu mīlas jomā vēl tikai meklējat. Tas ir ceļojums, kas veicams roku rokā. Iespējams, jūsu attiecībās valda mulsums vai kautrīgums. Atbildiet paši sev, vai vēlaties būt kopā tieši ar šo cilvēku. Ja atbilde ir apstiprinoša, metiet neērtības sajūtu pie malas un atklājiet, kas īsti jūs iepriecinātu. Ieguvēji būsiet jūs abi.

Indekss starp četri un astoņi liecina, ka jums būs nepieciešams laiks un pacietība, lai piemērotos viens otram. Iespējams, jūsu uzskati par to, kas pieņemams, bet kas ne, ir pārāk atšķirīgi. Pārrunājiet to vēlreiz. Centieties izprast, kāpēc partneris vēlas kaut ko, kas jums sākotnēji šķiet nepareizi. Izskaidrojiet, kāpēc jūsu vēlmes ir tieši tādas. Turklāt šajās sarunās neaizmirstiet, ka tas attiecas tikai uz jums diviem. Visai pārējai pasaulei un tās uzskatiem par labo un slikto nav nekādas teikšanas.

Ja indekss ir virs astoņi, jūsu mīlas joma prasa lielāku vērību. Palūkojieties, kuros jautājumos saņēmāt nulli, un virziens, kur meklēt, taps skaidrs. Pārrunājiet šīs situācijas un centieties iepazīt viens otru labāk. Ja patiešām jūtat, ka atbrīvotības vietā iezogas vien nedrošība un saspringums, varbūt ir vērts apdomāt par iespēju apmeklēt seksologu.

Atcerieties, kamēr vien jūs abi vēlaties būt kopā un justies labi, viss ir iespējams.

Zaļā – lokomotīve un vagons

Šķiet – tikai vienam no jums darbojas seksualitātes motoriņš. Viens vada un piedāvā, otrs – seko. Iespējams, pat ar baudu, tomēr tas ir mazliet riskanti. Varbūt jūs esat mazliet apmaldījušies ikdienas dzīves sīkumos? Jautājumi, kuros punktu neesat saņēmuši abi, ir temats sarunai.

Ja indekss ir desmit vai mazāks, iespējams, mazāko punktu skaitu saņēmušais partneris pašlaik piedzīvo sarežģītu posmu dzīvē un ir nedaudz noguris, tāpēc sevišķi nespēj iejusties jautājumos par seksualitāti, vai arī ir nedaudz piemirsis par savu otro pusi. Attiecībās jāiegulda darbs un laiks – atvēliet to sev! Izklaidējieties kopā, dalieties savās izjūtās, apmainieties viedokļiem... Seksuālā saderība nāks reizē ar vienprātību.

Ja indekss pārsniedz desmit, jums patiešām vajadzētu rīkoties. Varbūt vienam no jums sekss šķiet tabu tēma, kas neļauj atbrīvoties un dalīties vēlmju noslēpumos. Kādēļ gan jums pašiem sev neorganizēt Kamasūtras kursus, kuru laikā viens par otru atklāsiet daudz interesanta un jauna. Iespējams, arī par sevi pašu.

Dzeltenā – viss vēl priekšā

Jūs nepavisam nezināt, par ko sapņo otrs, tāpēc vēl daudz kas atklājams un izpētāms. Pajautājiet paši sev un viens otram, vai sekss jums šķiet nozīmīga jūsu attiecību daļa? Vai jūtaties apmierināti ar pašreizējo seksuālo dzīvi? Varbūt jūs nomāc kādi ārēji apstākļi, kas neļauj atbrīvoties? Pacentieties rast laiku, ko pavadīt kopā! Lieciet lietā sarunas un darbības, lai panāktu viens otram pretī un satiktos tuvības laukumiņā.

Ja esat attiecību sākumā, rezultāts liecina, ka pagaidām tajās vēl valda kautrība un nevēlēšanās tikt pārprastam un atraidītam. Viss kārtībā!

Saņemiet drosmi un iepūtiet atklātības vēju attiecību kuģa burās, lai nākotnē aizceļotu uz pārsteidzošākajām baudas un prieka salām!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu