Internetā atrodams liels skaits sludinājumu par biļešu pārdošanu uz «Metallica» koncertu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan biļetes uz grupas «Metallica» koncertu no 12. marta varēja nopirkt tikai koncertaģentūras «FBI» koncertu kluba biedri un «Latvijas Mobilā telefona» abonenti, patlaban interneta portālos «ss.lv» un «reklama.lv» aktīvi piedāvā iegādāties biļetes uz 20. jūlijā «Skonto» stadionā gaidāmo koncertu.

Internetā biļetes uz koncertu piedāvā iegādāties gan par 50, gan 100 un pat par 180 latiem.

Interneta mājaslapā «ss.lv» ievietots sludinājums, kurā norādīts, ka uz «Metallica» koncertu pārdod pat piecas koncerta biļetes, savukārt kāds «reklama.lv» ievietotais sludinājums liecina, ka tiek pārdotas 20 biļetes, no kurām katra maksā 100 latus. Tāpat atrodami sludinājumi, kuros tiek pārdots SMS kods, lai varētu iegādāties biļetes tirdzniecības vietās.

Kāds internetā ievietojis arī sludinājumu, kurā norāda, ka maina «Metallica» biļeti pret divām biļetēm uz Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertu.

Ne interneta portālā «ss.lv», ne «reklama.lv» nevar iegādāties biļetes uz Dziesmu un deju svētku koncertiem. Patlaban portālā «ss.lv» ir ielikti sludinājumi, kuros galvenokārt tiek izteikta vēlme iegādāties biļetes uz Dziesmu svētku noslēguma koncertu Mežaparkā.

Jau ziņots, ka publiskā biļešu tirdzniecība uz grupas «Metallica» koncertu tiks sākta pirmdien, 17. martā, visās Baltijas valstīs vienlaikus. Latvijā biļetes būs nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā «bilesuserviss.lv», savukārt Igaunijā biļetes varēs iegādāties «Piletilevi» kasēs, bet Lietuvā — «Tiketa».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu