Krievu musketieri atgriežas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Leģendāro krievu «Trīs musketieru» režisors Georgs Jungvalds-Hilkevičs uzņēmis noslēdzošo sēriju epopejai par visa labā aizstāvjiem trim musketieriem. Nevienam no filmas oriģināla turpinājumiem  — ne «Musketieriem pēc 20 gadiem», ne «Karalienes Annas noslēpumam jeb Musketieriem pēc 30 gadiem» — tomēr nav izdevies pārspēt oriģinālu.

Režisors tomēr uz filmu «Kardināla Mazarīni dārgumi» liek lielas cerības. «Šo filmu varētu ierakstīt Ginesa rekordu grāmatā, jo pasaules kinematogrāfijā nav tāda gadījuma, kad gadrīz pēc trešdaļas gadsimta filmēšanas laukumā atkal savāktos viss iepriekšējo filmu aktiersastāvs, ieskaitot epizodisko lomu atveidotājus, kā arī to pašu režisoru un komponistu,» teicis Jungvalds-Hilkevičs.

Režisors apgalvo, ka aktieri teju ģībuši aiz laimes, kad padzirdējuši par iespēju atkal atveidot musketierus, kuriem pateicoties viņi jau 30 gadus atrodas slavas virsotnē.

Tā kā iepriekšējā filmas daļā visi musketieri iet bojā, tad jaunā filma sākas ar to, ka mirušie musketieri kaut kur starp Debesīm un Zemi vēro, kā viņu bērni meklē Mazarīni dārgumus. Kad viens no bērniem iet bojā, D'Artanjans lūdz Dievu dot viņam un draugiem iespēju atgriezties uz Zemes un palīdzēt bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu