Bjorkas dziesmai «Wanderlust» tapis unikāls 3D video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenā īslandiešu dziedātāja Bjorka sava pēdējā albuma «Volta» jaunākajam singlam «Wanderlust» radījusi unikālu 3D videoklipu.

Šis video piesaistījis daudzu skatītāju uzmanību, kur filigrāni veidotas lelles un animācija saplūst kopā ar dziesmas «Wanderlust» melodiju, gandrīz veidojot optisku un audiālu ilūziju. Klipa uzņemšanai tika speciāli radītas 3D videokameras.

Videoklipa pirmizrāde notika Longailendas pilsētā ASV, «Deitch Projects» galerijā.

Intervijā «The New York Times» Bjorka atzīstas: «Manuprāt, katrā albumā ir viena dziesma, kura ir kā maza daļa sirds. Un man «Wanderlust» ir šī dziesma.»

Klipa autori ir Īsaija Saksons un Šons Hellfrišs no «Encyclopedia Pictura», kas šim projektam uzbūvējuši paši savu unikālu 3D videokameru.

Filmēšana ilga vairāk nekā deviņus mēnešus, un tai tika iztērēti apmēram 100 000 ASV dolāru.

Atgādinām, ka Īslandes slavenākā mūziķe, viena no pasaules populārās mūzikas ievērojamākajām māksliniecēm Bjorka, 16. jūlijā sniegs koncertu «Arēnā «Rīga»». Koncerts Latvijā būs daļa no Bjorkas pusotru gadu ilgās turnejas, kas seko viņas jaunākā albuma «Volta» iznākšanai.

http://www.bilesuserviss.lv

Īpaši jāpiemin, ka no katras pārdotās koncerta biļetes 1 eiro tiek ziedots UNICEF labdarības akcijai bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu