Biļetes uz «Sensation White» kļūs dārgākas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uz gada lielāko deju mūzikas notikumu — «Sensation White», kas notiks 7. jūnijā «Arēnā «Rīga»», pārdotas jau vairāk nekā 8000 biļetes, tāpēc paredzams, ka šīs nedēļas laikā regulārās «Sensation White» biļetes, kas maksāja 35 latus, tiks izpārdotas un turpmāk tās maksās 37 latus.

Arī VIP biļetes cenas kļūst dārgākas — turpmāk to cena būs 80 latu, un «De Luxe» biļetes ar papildu ekstrām īpašajā «DeLuxe Deck» maksās 150 latus. LMT kluba biedriem ieejas biļetes cena — 50 latu, privāto ložu biļetes maksās 35 latus visu laiku.

Jau ziņots, ka 7. jūnijā Rīgā, «Arēnā «Rīga»», notiks pasaules vadošais deju mūzikas notikums «Sensation White». Šogad pasākuma tēma — Mīlestība. Ieeja tikai baltās drēbēs. Pasākuma dīdžeju line-up sastāda tādi pasaulslaveni mākslinieki kā David Guetta (FR), Fedde LeGrand (NL), Markus Schulz (D), Benjamin Bates (NL), Michael Burian (CZ) un Bogdan Taran (LV).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu