Kastēns praida pretiniekus aicina ziedot maznodrošinātām ģimenēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Tie cilvēki, kuri ir negatīvi noskaņoti pret «Mozaīkas» rīkotajām Draudzības dienām, praida laikā varētu izbraukt ārpus Rīgas, lai atpūstos ar saviem bērniem un mazbērniem vai ar mājaslapas «[s:18883]» starpniecību ziedot maznodrošinātām ģimenēm, sestdien partijas LPP/LC domes pavasara sēdes laikā aicināja īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns (LPP/LC).

«Šis gājiens neveicinās iecietību,» uzsvēra Kastēns, norādot, ka praids drīzāk demonstrē mazas sabiedrības grupas viedokli. Pats ministrs gājienu neapmeklēs, jo viņam svarīgāks ir sava bērna izlaidums.

«Agresijas vietā lieciet kādu pozitīvu dziņu ģimenes stiprināšanai,» pret praidu noskaņotos aicināja ministrs.

Kā ziņots, Draudzības dienu laikā plānotais lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un viņu draugu apvienības «Mozaīka» gājiens Rīgā notiks 11.novembra krastmalā. Gājiens varētu sākties 31.maijā plkst.10 pie Anglikāņu baznīcas, turpināties pa 11.novembra krastmalu līdz Akmens tiltam un atpakaļ. Pasākums paredzēts līdz plkst.12.

«Mozaīka» sākotnēji vēlējās gājienu rīkot Vērmanes dārzā, bet tur bijis pieteikts cits pasākums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu