Kailija aizdomājusies par orientācijas maiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sliktie piemēri ir lipīgi. Šovbiznesa zvaigznes aizvien biežāk viļas pretējā dzimumā un līdzīgi Lindsijai Loenai publiski paziņo par savu homoseksualitāti.

Tā, piemēram, neskaitāmu vīriešu erotiskais sapnis austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga atzinusies, ka viņai nekas nebūtu pretim kļūt par... lesbieti. Seksapīlā dziedātāja apgalvo, ka, pirmkārt, viņa ir iemīlējusies biseksuālajā aktrisē Tallulā Bankhedā, otrkārt, viņai trūkst vīriešu uzmanības, ziņo «The Sun».

«Viņas [Tallulas] dēļ es kļūtu par lesbieti,» žurnālistiem stāsta 40 gadu vecā Minoga. «Viņa bija apburoša un eksotiska sieviete. Ir tik daudz iemeslu, kā dēļ viņu apbrīnot.»

Tallula Brokmena Bankheda — amerikāņu aktrise, kas slavu ieguva ar savu asprātību, spīdošo ārieni, balsi un nevainojamajām lomām neskaitāmās pirmskara lugās un kinofilmās. Tallula bija slavena ne tikai ar nevainojamu aktierspēli Alfrēda Hičkoka trilleros, bet arī ar neskaitāmiem seksa un narkotiku skandāliem. Skaistā sieviete mira 1968. gadā 66 gadu vecumā.

«Viņa dzīvoja ar pilnu jaudu,» uzskata Kailija. «Iespējams, ka pat pārlieku pilnu. Es vēlos sevī atklāt savu iekšējo Tallulu. Dievs ir liecinieks, es nevaru atrast sev vīrieti, tādēļ varbūt man jāmaina orientācija?»

Jāpiezīmē, ka arī Kailija par garlaicību nevarētu sūdzēties. Jau vairākus gadus dziedātāja ierindojas dažādu pasaules skaistāko un iekārojamāko sieviešu topu virsotnēs. Viņa ne reizi vien ir guvusi atzinību par kārdinošākajām lūpām, skaistākajām kājām un nevainojamo stila izjūtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu