Šovu «XXL» pamet Janeks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau trīs nedēļas divpadsmit resnīši cīnās ar vecajiem ieradumiem, un visus vieno mērķis — notievēt.

Uzvarētāju sagaida 100 lati par katru nomesto kilogramu, turklāt katru nedēļu kāds dalībnieks šovu pamet. Pagājusī piektdiena izrādījās liktenīga Janekam no sarkanās komandas.

Veselības pārbaude

Piektdien «XXL» sākās ar braucienu uz klīniku «Dziedniecība», kur visiem projekta dalībniekiem tika veiktas dažādas analīzes. Mērķis bija noskaidrot, vai visi tievētāji korekti ievēro noteikumus — nebadojas, nelieto aizliegtas vielas vai citādi nekaitē veselībai. Ārsti apstiprināja, ka šova dalībnieki ievēro diētas ārstes un treneru ieteikumus un tievēšana noris veiksmīgi.

Hokejs

Šoreiz abas komandas spēkiem mērojās hokeja spēlē. Iesildīšanos un spēli vadīja treneris Kaspars Vitkovskis. Hokeja laikā neiztika arī bez traumām — zilās komandas dalībnieks Roberts savainoja galvu. Tomēr zilā komanda guva uzvaru. Kā komandas un visas spēles rezultatīvākais spēlētājs tika atzīts Guntis, kas arī bija vienīgais vārtu guvējs zilajā komandā. 

Sarkanā komanda dodas uz Melno istabu

Svarīgākajā sacensībā — svēršanās — uzvaru guva zilā komanda, un pirmo reizi šova laikā uz Melno istabu devās sarkanie. Viņu likteni izšķīra vien divi kilogrami. Sarkanā komanda lēma, ka šoreiz šovu pametīs Janeks. Iespējams, šādu lēmumu komanda pieņēma tāpēc, ka Janeks nedēļas laikā atbrīvojās tikai no viena liekā kilograma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu