Kur vīrietis var iepazīties ar sievieti (Pamācības vīriešiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Uz ielas? Maniaks! Darbā? Sviests. Internetā? Vienveidīgs un absolūti garlaikojošs piedāvājums (vai tā trūkums), ja vien neesi orientēts iztērēt savu naudu svešu sieviešu izklaidēšanai uz vienu vakaru vai svinga pasākumiem.

Nu, kur vēl?

Tur jau tā problēma: apkārt redzi visu krāšņo «piedāvājumu» un tā daudzveidību, bet tev nav ne vismazākās jausmas, kā sev dabūt kaut vai otrā svaiguma un otrās šķiras eksemplāru.

Hehe… Kam jānotiek, tas notiks, ja esi foršs, smuks, jauns un izglītots vīrietis ar labu darbu (kā man), tad nav problēmu iepazīties. Pats esmu uz ielas iepazinies ar ļoti skaistām sievietēm, un mums ir bijušas tādas naktis!

Vienkārši jāuzsmaida sievietei un, ja viņa atsmaida vai paskatās uz tevi ieinteresēti, tikai jāiet klāt un pieklājīgi jāsāk saruna. Pēc pāris teikumiem jāuzaicina viņu uz kādu martīni kādā eksotiskā un jaukā vietā — «Bergbazāra» viesnīcas kafe, «Sarkans» vai citur. Galu galā mēģinājums nav zaudējums: ja atteiks, tavs ieguvumus būs kārtējo reizi uzlabot savu komunikāciju. Ar laiku vairs galīgi nesaspringsi, kad runāsi ar svešu sievieti, jo tu pierodi viņas regulāri uzrunāt.

Tā kā tu neko nezaudē, ja mēģini sākt sarunu ar kādu smuku zaķi. Ja atteiks, tev jau nav jānošaujas, vienkārši iegalvo sev, ka tu esi baigi labais džeks, tikai ne viņas gaumē, jo, piemēram, viņas bijušajam riebīgajam džekam droši vien bijušas tādas pašas kurpes un viņa tīri subjektīvi tev atteica.

Tas arī viss, ej pie citas — galvenais ir pašnovērtējums un pašapziņa, kas dod drosmi un dabisku izturēšanos, kura patīk sievietēm.

Par internetu. Arī tur var satikt daudz jauku sieviešu, bet es komunicējos tikai ar tām, kurām ir pievienotas anketas ar foto.

Klubos un bāros (labos un dārgos) vispār ir sieviešu paradīze, es pat dažreiz nezinu, ar kuru sākt sarunu, jo ir tik grūti izvēlēties starp tādu daudzumu skaistuļu.

Latvijas sievietes, jūs esat pašas skaistākās pasaulē (es to zinu, jo esmu daudz ceļojis), un es patiesi esmu laimīgs, kas esmu dzimis Latvijā!

Vēl dažas pamācības vīriešiem

Sāciet ar sevi, paskatieties spogulī, sakopiet savu ārieni, aizejiet pie laba kosmetologa, friziera, manikīra un obligāti — pie zobārsta, jo tas ir ļoti svarīgi, pasekojiet līdzi savai figūrai, nopērciet pārīti labu kurpju un pulksteņus, jo arī tas sievietēm ir svarīgi.

Drēbēm jābūt tīrām, un, pats galvenais, sakiet viņām daudz komplimentu, apjūsmojiet sievietes un sakiet to, nekautrējieties, jo, kā jau teicu, mēģināts nav zaudēts, bet pieredze būs iegūta.

Skūpsti jums, jaukajām! Palieciet sveikas līdz nākamai reizei — kādā klubā, kādā vakarā Vecrīgā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu