Harisons Fords: «Indiana Džonss Nr. 5» būs!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Intervijā žurnālam «LA Times» 66 gadus vecais Harisons Fords apstiprinājis baumas par vēl viena «Indianas Džonsa» turpinājumu. Aktieris teicis: «Tas ir neprātīgi, bet jauki! Džordžs Lūkass pašlaik atrodas savā pārdomu fāzē.»

Fords ideju par jaunu turpinājumu nodēvējis ne tikai par aizraujošu, bet arī visnotaļ dzīvotspējīgu. «Tas viss notiek automātiski. Mēs labi pastrādājām pie pēdējās filmas, guvām labu pieredzi, tāpēc nav brīnums, ka visi vēlas uzņemt vēl vienu filmu,» teicis aktieris.

Vienīgais, uz ko Fords nekad neparakstītos, ir animācijas filma (turpinājums animācijas filmas žanrā nesen iznāca «Zvaigžņu kariem»). Fordam neesot nekas pretim strādāt animācijas žanrā, tikai viņš to nekad nevēlētos darīt ar Džonsu.

Ceturtā filma par Indianu Džonsu uz ekrāniem parādījās maijā un ASV savāca 318 miljonus ASV dolāru, bet pasaulē — 770 miljonus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu