Pret Šveici, visticamāk, bez Verpakovska

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis guvis kājas mikrotraumu un, visticamāk, nepiedalīsies sestdien paredzētajā spēlē pret Šveices futbolistiem, aģentūru LETA informēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

«Māris vakar treniņā guva kājas mikrotraumu. Kā atklāja Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, dažreiz notiek brīnumi un spēlētājs mača dienā ir gatavs spēlēt, tomēr šoreiz, visticamāk, tas nenotiks,» norāda Hartmanis.

Tāpat pagaidām nav skaidrība arī par to vai Verpakovskis varēs piedalīties nākamajā trešdienā paredzētajā mačā pret Izraēlas valstsvienību. Latviešu uzbrucējs šodien esot ieradies uz treniņu, tomēr ātri sapratis, ka nevarēs patrenēties.

Pēdējās Latvijas izlases spēlēs uzbrukumā laukumā sākumsastāvā devās Verpakovskis un Ģirts Karlsons. Vēl Latvijas izlases kandidātu vidū ir divi uzbrucēji - Andrejs Perepļotkins un Andrejs Butriks. Perepļotkins pēdējā laikā netiek laukumā sava pārstāvētā Anglijas kluba «Derby County» sastāvā, bet Butriks pēdējā laikā ir uzņēmis ļoti labu sportisko formu, turklāt šonedēļ preses konferencē viņu slavēja arī Starkovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu