Šovu «XXL» pamet trīs dalībnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau astoņas nedēļas TV3 tievēšanas šova «XXL» dalībnieki cīnās ar lieko svaru, lai iegūtu galveno balvu, un pamazām lieli sapņi kļūst redzamāki.

Piektdien vairs tikai astoņi dalībnieki no divpadsmit sāka sacensības visas dienas garumā. Vakarā dalībniekus pārņēma šoks — šovu atstāja trīs dalībnieki, un palikušie tika apvienoti vienā komandā...

Pa dienu resnīši viesojās atpūtas kompleksā «Klintis», kur visus gaidīja īsti spēka, atjautības un pacietības pārbaudījumi.

Amfībijā jāpārvar sarežģīta trase

Pirmais uzdevums nebija no vieglajiem — komandas pārstāvim jāsēžas neparastā mašīnā — amfībijā, kura paredzēta braukšanai ne vien pa sauszemi, bet arī ūdeni. Dalībniekam amfībijā bija jāpārvar sarežģīta trase, pa ceļam jāapstājas pie baloniem, kuri ar peintbola ieroci jāsašauj, bet pēc tam trase jāturpina līdz finišam. Šo uzdevumu veica visi komandas biedri, un rezultāts tika summēts, lai uzzinātu, kuri trasi pievārēja visātrāk un guva uzvaru — šoreiz tie bija sarkanie. Šajā uzdevumā neiztika arī bez starpgadījumiem — Roberts Blumbergs brauciena laikā apmeta kūleni pa 360 grādiem. Viņu glāba tas, ka bija piesprādzējies un galvā bija ķivere.

Dubļu volejbols

Pēc vizināšanās ar amfībijām «XXL» dalībniekus gaidīja sātīgas, bet diētiskas pusdienas un vēl kāda sportiska aktivitāte — dubļu volejbols. No katras komandas šajā aizraujošajā un neparastajā spēlē piedalījās divi dalībnieki. Sarkano komandu pārstāvēja Antra Alksne un Kārlis Ventaskrasts, bet zilās komandas godu aizstāvēja Guntis Plucis un Karina Lukša. Šoreiz pārāki izrādījās zilās komandas pārstāvji, un dienas beigās abu komandu rezultāts bija vienāds. Visi ar nepacietību gaidīja svēršanos, lai uzzinātu, kurai komandai būs jāšķiras no kāda biedra.

Svēršanās un šoks it visiem

Šoreiz «XXL» dalībniekus sagaidīja satraucošu pārmaiņu diena — pēc svēršanās šovu pameta trīs cilvēki, kuri nometuši mazāko kilogramu skaitu. Tas pārsteidza visus un šokēja tos, kas bija cerējuši paslinkot pagājušajā nedēļā, cerot tikt cauri sveikā. Šovā atlikušie dalībnieki tika apvienoti vienā komandā un turpmāk cīnīsies katrs par sevi. Dalību šovā turpina Antra Alksne, Kārlis Ventaskrasts, Ieva Paševska, Guntis Plucis un Valdis Boltjanskis.

Ko šonedēļ rāda svari?

  • Antra Alksne 92,4 kg (sākotnēji 116 kg),
  • Kārlis Ventaskrasts 119,8 kg (sākotnēji 151,8 kg),
  • Ieva Paševska 80,6 kg (sākotnēji 98,7 kg),
  • Guntis Plucis 110 kg (sākotnēji 136,9 kg),
  • Valdis Boltjanskis 123,2 kg (sākotnēji 148,3 kg).
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu