Atkārtoti izdots Igo dziesmu albums «Bet dzīvē viss ir savādāk»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atkārtoti izdots 1999. gadā ierakstītais Igo albums «Bet dzīvē viss ir savādāk», ko pats dziedātājs un arī daudzi latviešu mūzikas pazinēji pamatoti uzskata par vienu no labākajiem jebkad izdotajiem dziedātāja albumiem. Tā ieraksts tapis nepilnu gadu pirms Igo traģiskās autoavārijas 2000. gada maijā.

2008. gada jaunais izdevums atšķiras tikai ar to, ka tam veikta mūsdienām atbilstoša skaņas apstrāde jeb re-masters un tas tagad skan, iespējams, daudz labāk nekā pirms gandrīz 10 gadiem. Albuma bukletā atrodami visi dziesmu teksti un ieraksta dalībnieku fotogrāfijas. Kā papildinājums albumam pievienots dziesmas «Pilnmēness naktī» koncerta ieraksts no 1999. gada Valmieras rokfestivāla.

Šis albums, tāpat kā visi viņa iepriekš izdotie albumi «Savādā pasaule» (1997), «Tas ir Igo» (2 CD 1998), «Mirkļa liecinieks» (2005) un arī Ievas un Igo kopdarbs albumā «Klusums starp mums» (1991/2003), nopērkami Igo jubilejas koncertu norises vietās visā Latvijā.

Albumā «Bet dzīvē viss ir savādāk» iekļautas šādas paša dziedātāja sarakstītas dziesmas:

1. «Ēnas tvērējs»
2. «Vēlos»
3. «Vai esmu šeit»
4. «Sapnis»
5. «Apstājies»
6. «Vēl diena nesākas»
7. «Tu mani uzrunā»
8. «Pilnmēness naktī»
9. «Pieskāriens»
10. «Bet dzīvē viss ir savādāk»

Papildus
11. «Pilnmēness naktī» (koncerta ieraksts)

Pašlaik «Mikrofona ieraksti» strādā pie tā, lai atkārtoti tiktu izdots arī 2001. gada albums «Trīs dienas», kas kādu laiku tirdzniecībā nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu