Kā rīkoties, ja jūs abi gribat TO. (Vīriešiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Šoreiz apskatīsim tikai tos gadījumus, kas tiešā veidā saistīti ar plānoto pasākumu — TO jeb vienkāršāk sakot, ar seksu!

Tā kā abām pusēm viss ir skaidrs (abi gribat TO), tad liekas, ka sīkāki izskaidrojumi lieki. Galveno uzmanību būtu jāpievērš faktam — vai jūs vēlreiz vēlaties TO ar šo objektu. Tāpēc galvenais ir nebūt vieglprātīgi izklaidīgam un pirms plānotā pasākuma savas koordinātes objektam nevajadzētu atklāt. Ja tas tomēr ir izdarīts, vainojiet pats sevi.

Ja nu tomēr vēlaties pasākumu atkārtot (vēl vienu reizīti), tad būtu ieteicams objektam darīt zināmu tikai vienu neitrālu telefonu, bet vēl labāk — bezpersonisku interneta e-maila adresi. Jūs nekad nevarat būt pārliecināts, ka pēc otrās reizes vēl gribēsiet arī trešo.

Ja gribat TO, bet tikai vienu reizi, tad esiet ļoti uzmanīgs, nosaucot savu e-mailu. Jau laikus sadomājiet kādu ticamu, bet neeksistējošu adresi, iedodiet to objektam, mīļi smaidot, un pēc pasākuma varat būt brīvs. Atlikušos prezervatīvus ārā nemetiet, tie vēl var noderēt!

Ja jums ļoti gribas TO, bet viņa ir kautrīga un ar lielām pūlēm esat savu panācis (izdzerts litriem kafijas, daudz ziedu, mazliet alkohola), tad atkal esiet uzmanīgs, jo kautrīgās sievietes pēc TĀ ar jums var kļūt bīstamas.

Viņas var uzskatīt, ka esat nolaupījis viņām nevainību, un pieņemt attiecīgus mērus (asaras, nepārtraukti zvani, vēlēšanās visu noformēt oficiāli). Ja esat lietojis prezervatīvu, tad jums nav ko satraukties, bet ja nu jums pašam viņa vēl joprojām ļoti patīk arī pēc 2., 3., 4. utt. tikšanās reizēm, tad varat uzskatīt, ka ceļš uz elli ir jau bruģēts (piedodiet, uz baznīcu vai dzimtsarakstu nodaļu). Man jūsu nemaz nav žēl.

Prezervatīvus varat droši izmest, tuvākajā laikā tie vairs nebūs vajadzīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu