Klajā nāk Igo albums «Spēle»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien mūzikas veikalā «Randoms» tiks prezentēts Igo jaunākais albums «Spēle», portālu «Apollo» informēja mūzikas izdevniecības «Antena» direktore Anete Kalniņa.

Jau ziņots, ka šoruden Igo svin vērā ņemamu jubileju — 30 gadus uz skatuves, kam par godu dažādās Latvijas pilsētās tiek organizēti 13 koncerti.

Paralēli koncertturnejai mūzikas izdevniecība «Antena» Igo cienītājiem piedāvā visu laiku labākās Igo izpildītās kompozīcijas «Meitenei kafejnīcā», «Čuksti», «Manā istabā» dzīvā koncerta ierakstus, papildinot CD ar nekad neizdotām dziesmām — «Cerību laiks», kopsadarbībā ar Andri Ērgli «Spēle», «Dzīve bez apstājas» kopā ar «R.A.P.», «Es nezināju» ar «Melo-M», kā arī ar jaunumiem angļu valodā.

Igo mūzika ir bijusi aktuāla kopš 20. gs. 80. gadiem līdz pat mūsdienām, tāpēc viņa klausītāju amplitūda ir neiedomājami plaša.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu