Lieli pārsteigumi guļamistabā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa/Erots

Skaitļi un fakti, kas ir Ginesa rekordu lielumā. Lasiet un salīdziniet! Tikai nekļūstiet par pesimistiem, jums vēl augt un augt!

Vislielākais klitors

Šveiciešu biologs Albrehts fon Hallers apgalvo, ka savos pētījumos atklājis klitoru, kas sasniedzis gandrīz 30,5 centimetrus.

*
Vislielākās kaunuma lūpas

Lai izskatītos pievilcīgākas, vairāku cilšu sievietes Āfrikas dienvidrietumos palielina savas dzimumlūpas līdz 18 centimetriem.

*
Vislielākais dzimumaktu skaits vīriešiem

Kāds pornogrāfisko filmu aktieris vienā dienā apmierinājis 55 sievietes.

*
Vislielākais dzimumaktu skaits sievietēm

1999. gadā kāda dāmīte, vārdā Hjūstone, pārsteidza civilizēto pasauli ar grupveida seksu — desmit stundās viņa apmierināja 620 vīriešus.

*
Visgarākais orgasms sievietēm

Kādā 1966. gadā izdotā grāmatā apgalvots: orgasma ilgums sievietēm var sasniegt 43 sekundes.

*
Visgarākais orgasms vīriešiem

Orgasms vīriešiem vidēji ilgst trīs līdz astoņas sekundes. Tiek uzskatīts, ka, regulāri lietojot noteiktu elpošanas tehniku (joga, autotreniņš), orgasmu var paildzināt līdz 10 sekundēm.

*
Visgarākais dzimumakts

Rekordu, kuru godprātīgi reģistrēja seksologs doktors Vernons Kolmans un kurš ilga 15 stundas, sasniedza kinozvaigzne Meja Vesta ar savu mīļāko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu