Kā dabūt sev vīrieti pavisam (Pamācības sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mēs viņu savaldzinājām. Mēs ar lielām pūlēm dabūjām viņu uz nākamo randiņu. Ko tālāk?

Nu mēs pārraujamies kaut vai uz pusēm, lai tikai viņu sagūstītu un savīstītu pavisam. Esam gatavas arī pārgulēt, ja kungs tā vēlēsies, jo varbūt tieši gultā viņam atvērsies acis, cik mēs esam fantastiskas!

Kad nu esam tikušas pie viņa mājās, mēs operatīvi izpildām izcili radošo triku ar savu mantu atstāšanu — kaut kur nejauši. Un nākamajā dienā svētā nevainībā paziņojam: «Vai! Redz, kā sanāca! Nekas — es aizbraukšu pakaļ!»

Un vīrietis nav pat paspējis attapties, kad mēs viņa dzīvoklī esam iestiepušas arī savu puķpodu un pannu, bet viņa vannas istabas skapītī glīti gozējas mūsu tamponu kastīte.

Tomēr neaizmirsīsim, ka te nedrīkst forsēt! Ja vīrietis attapsies un mūsu loriņi viņu sāks traucēt, viņam var nākt apskaidrība, ka arī mēs pašas viņam nemaz tik ļoti neesam vajadzīgas.

Bet, ja nu gadījumā slavenā randiņa noslēgumā mēs tomēr nenonākam līdz viņa mājām un mums kaut kā neizdodas viņu piespiest tikties ar mums vēl, tad neapšaubāmi ķeramies pie seriālu cienīgās metodes ar burvestībām un pūšļotājām, kuras piebur vīrieti, izmantojot fotogrāfijas, matu šķipsnas, mēness fāzes vai vēl nez ko. Pie velna! Kam mums vīrietis, kuru ir tik grūti piespiest ar mums komunicēt!?

Kad nu beidzot pagājis kāds brīdis un mūsu pūliņi ir vainagojušies ar cerētajiem panākumiem, jāsāk domāt, kā vīrieti noturēt un iemudžināt tīklos pavisam. Arī uz to mēs esam roku iesitušas, bet tas jau ir cits stāsts.

Visa šā izcilā priekšnesuma sakarā ir viens BET. Ja gribam patiešām foršu, iejūtīgu, mīlošu, gādīgu, mērķtiecīgu, gudru, inteliģentu un spēcīgu vīrieti, ar lētiem trikiem cauri netiksim. Lieliskā vīrieša gadījumā var līdzēt vienīgi mūsu personība, gudrība (ne tikai profesionālā), pašpārliecinātība, sievišķība un šarms (dabiskā veidā).

Sievietēm, kuras apveltītas ar šiem dotumiem, nav jāmācās triki un nav jācīnās par vīriešiem. Viņas tos pievelk kā magnēts. Viņas apzinās savu vērtību un zina, kādu vīrieti grib redzēt sev blakus. Un tādu viņas arī dabū, jo tas ir gluži dabiski un likumsakarīgi.

Vai tas nozīmē, ka nav jēgas iespringt uz vīriešiem? Es teiktu — jā! Ir jāiespringst pašām uz sevi! Un vēl, kā teiktu mana draudzene — ir svarīga kongruence (atbilstība, dabiskums, patiesums) — a la «esi tāda, kāda esi». Bet, lai neizklausītos pēc vecmāmiņas padoma — izdarīsim visu, lai mēs būtu tādas, kādas mēs gribam būt, un tikai pēc tam — būsim tādas, kādas esam! Un mums vairs nevajadzēs ne lētus trikus, ne savācamus vīriešus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu