Ievēro mīlēšanās likumus, kad dodies uz ārzemēm!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vējiņš

Esiet piesardzīgi! Ja esat atbraukuši uz kādu valsti un nezināt vietējos likumus pretējo pušu attiecību sfērā, jūs riskējat iekulties nepatikšanās, turklāt ne mazās. Vainīgi ir bargie likumi.
Piedāvājam visneticamāko dažādu pasaules valstu likumu izlasi, kas attiecas uz seksu. Daudzi no tiem gan jau ir novecojuši un atcelti, bet daži vēl ir spēkā, tāpēc uzmanieties!

Piemēram, Anglijā jūs var sodīt, ja nepazīstamai sievietei piedāvāsiet nedaudz padraiskoties. Itālijā nepievilcīgām sievietēm likums aizliedz kailām parādīties pludmalē.

Lielbritānija

Nekādu gadījuma sakaru!
Esat iecerējuši bārā nedaudz paflirtēt un pēc tam papriecāties ar kādu skaistuli? Anglijā to darīt nav ieteicams. Tam, kas nepazīstamai sievietei piedāvā nodarboties ar seksu, draud sods līdz pat 80 eiro vai trim mēnešiem cietumā.

ASV

Izsargāties ir grūti
Daudzos ASV štatos prezervatīvi patiesi tiek «vajāti». Likumdevēji, par spīti AIDS un citu venerisko slimību briesmām, iedzīvotājiem dažādi apgrūtina šo kontraceptīvu iegādāšanos.

Prezervatīvus vai nu ir pavisam aizliegts lietot (Konektikutā), vai tos drīkst pārdot tikai «zem letes» (Viskonsinā), vai arī tos ir aizliegts reklamēt (Kalifornijā).

Bet visdīvainākais likums pastāv Luiziānā: te tikai sievietēm ir aizliegts pirkt prezervatīvus. Par pārkāpumu draud naudas sods.

Īrija

Aizliegts prezervatīvu imports
Ja braucat uz Īriju, noteikti paņemiet līdzi šos brīnumainos izsargāšanās līdzekļus — tos nopirkt Īrijā ir maz izredžu. Šajā stingrajā katoliskajā valstī lietot prezervatīvus nedrīkst, tāpēc nedrīkst arī tos pārdot. Jo sekss, pēc varas pārstāvju domām, ir nepieciešams tikai dzimtas turpināšanai.

Havaju salas

Labošanas darbu nometne
Jūs eksotiskajā salā esat satikuši savu sapņu sievieti un gribat ar viņu mīlēties? Nedariet to, ja jums ir dārgi meitenes vecāki. Ja jūsu iecerētajai vēl nav 18 gadu, viņas vecākus gaida sods — trīs gadi labošanas darbu nometnē. Par to, ka viņi izaudzinājuši «vieglprātīgu» meitu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu