Lindermans: <i>nacboli</i> protestēja likuma robežās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas nacionālboļševiku līderis Vladimirs Lindermans arī otrdien piedalījies protesta akcijā Vecrīgā, taču viņš un viņa biedri esot darbojušies likuma robežās. Tā intervijā laikrakstam [s:21228] atzīst pats Lindermans.

«Mēs bijām aptuveni 10. Mēs bijām aktīvi un atradāmies tur, kur bija protestējošā tauta, taču mūsu rīcība bija likuma robežās,» intervijā saka Lindermans.

Viņš stāsta, ka Doma laukumā ieradies uz protesta akcijas sākumu un pēc viņa novērojumiem, tur atradās aptuveni 12 tūkstoši cilvēku.

Tiklīdz  kā viņš ieradies uz pasākumu, tā uzreiz esot sajutis atšķirību starp to, ko saka runātāji no skatuves un kāds ir sabiedrības noskaņojums. Viņš novērojis, ka tajā laikā, kad uz skatuves ar runām uzstājušies cilvēki, atnākušie viņiem veltīja rupjus vārdus. Turklāt, pēc viņa domām ,neesot svarīgi vai šīs rupjības izsauca latvieši vai krievi –noskaņojums atnākušo vidū bija viens un tas pats un tas spēcīgi atšķīries no organizatoru noskaņojuma.

Viņš dzirdējis cilvēkus sūkstāmies, ka viņi vairākas stundas mērojuši ceļu uz Rīgu un tagad jāklausās kaut kādu muļķu runās. Tāpat atnākušie bijuši neapmierināti, ka jāklausās kaut kādas dziesmas.

Atrodoties diezgan patālu no skatuves, tuvāk Doma baznīcai, Lindermans arī saklausījis aicinājumus visiem doties uz Saeimu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu