Maize un saldējums — mīlestības ienaidnieki!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Seksuāli uzbudinošu iespaidu atstāj viegli un pikanti ēdieni, bet pārēšanās ir mīlēšanās nāvīgākā ienaidniece.

Daudzas sievietes kļūdaini iedomājas, ka sātīgi ēdieni lielā vairumā kāpina vīrieša kaisli, kaut patiesībā tie tikai uzdzen miegu. Vēsture un psiholoģija apliecina, ka vienmēr ir bijuši un arī tagad ir cilvēki, kuriem ēdiens kalpo nevis par seksuālās aktivitātes veicinātāju, bet gan par aizvietotāju, jo tas nomāc dzimumtieksmi.

Tomēr tas, ko tu ēd, ir ļoti svarīgi, lai uzlabotu savu seksuālo dzīvi. Ja tu regulāri lieto sātīgus ēdienus, gremošanas trakts allaž ir noslogots, un tas mīlēšanos padara neērtu. Ja tu ieturēsi diētu, tas ne tikai vairos tavu fizisko pievilcību vīrieša acīs, bet arī pašai ļaus justies veselīgākai, mundrākai un daudz piemērotākai gultas priekiem.

No rīta vienmēr kaut ko ieēd — vēlams pāris olu vai augļu sulu ar grauzdētām maizītēm. Kad pienāk pusdienlaiks, centies nepiebāzt kuņģi ar treknām sviestmaizēm, hamburgeriem, kūkām vai cepumiem. Labāk ēd vieglu zivi vai gaļu ar salātiem. Alu vai spirtotos dzērienus aizvieto ar vīnu. Pie kafijas neliec ne cukuru, ne saldo krējumu.

Vakariņās lieto produktus, kas satur proteīnu, piemēram, steiku vai cūkgaļas karbonādi ar svaigiem dārzeņiem. Neaizraujies ar rīsiem un citiem graudaugiem, kā arī kartupeļiem. Maize un saldējums ir lielākie mīlestības ienaidnieki.

Kad gatavo cienastu savam vīrietim, necenties pagatavot kaut ko tik izmeklētu, ka tas prasa pusi dienas pavadīt virtuvē. Reiz es tiku cienāts ar brīnišķīgiem ķīniešu ēdieniem, bet sievieti, kura tā rūpējās, es redzēju tikai mirkļiem, kad viņa piesēdās ātri ieēst mazliet makaronu, pirms traucās uz virtuvi servēt nākamo ēdienu. Ķīniešu ēdieniem nav nekādas vainas, bet tie tiek pasniegti daudzās mazās porcijās, un tas nozīmē arī bezgalīgu trauku mazgāšanu.

Pagatavo kaut ko vienkāršu, bet neparastumu piešķir ar īpašu mērci vai piedevām — lai šis ēdiens paliek viņam atmiņā. Lielākā daļa vīriešu nespēj atcerēties, ko viņi ēduši brokastīs, kur nu vēl pusdienās divas nedēļas iepriekš, tāpēc tieši neparastums palīdzēs viņam neaizmirst tevi un tavu kulinārijas māku.

Tu vari pagatavot klasiskos angļu salātus, kuru sastāvā ietilpst vairāki produkti, kas «uzbudina dzimumtieksmi». Kaut arī tiem nepiemīt nekādas īpašības, kas veicinātu erekciju, tu vari vīrietim pastāstīt, ka tie ir ļoti uzbudinoši, un morālās suģestijas spēks darīs savu.

Lūk, sastāvdaļas:

10 fenheļu lapas,
2 tējkarotes kapātu pētersīļu,
puse gurķa,
10 vijolīšu ziedi,
3 tējkarotes cukura.

Sagriez gurķi mazos gabaliņos, pārkaisi ar cukuru vijolīšu ziedus un samaisi salātus koka bļodā ar franču mērci (sinepes, olīveļļa, citrons un etiķis).

Salātus var pasniegt gandrīz pie jebkura ēdiena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu