Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā uzbudināt sievieti? (Padomi vīriešiem!) (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Kas jādara vīrietim, lai stipri uzbudinātu sievieti, lai sekss ar viņu atstātu neaizmirstamu efektu?

Vakar jau stāstījām par pašatdevi, teatralitāti un masturbāciju, kas to veicina. Šodien — sarunas turpinājums. Mācieties, un tas jums pašiem atmaksāsies!

Vardarbība

Katra sieviete sapņo par spēku, taču viņas iztēlē tas izpaužas dažādi un nav jāsaprot kā izvarošana. Dažreiz viņa pat uzraksta instrukciju: sasiet, iesist, iekniebt... Noskatoties dažādas pornofilmas, viņa uzzina, kas tieši viņai patīk, un nekautrējas no savām kaislībām. Ja viņas mīļākais to negrib un dara visu pēc sava prāta, orgasma var nebūt.

Lai vīrietis uzzinātu darbības plānu, nav obligāti jāizjautā sieviete par viņas erotiskajiem sapņiem. Pietiek aiziet uz kino un pavērot, kas tieši viņu uzbudina.

Japānā populārais mākslinieciskās sasiešanas kults pie mums nav pazīstams. Sievietes to vēlētos, taču vīrieši neprot. Šīs sasiešanas jaukums — lai tas nebūtu sāpīgi, nedaudz neērti un īpaši uzbudinoši. Mezgli iesieti tā, lai pie katras kustības sieviete pati sevi masturbē, pievelkot striķus uz jutīgākajām vietām. Papildu efekts tiek sasniegts tad, ja šo «mocekli» novēro pats «ļaundaris» vai pat vairāki draugi.

Spontanitāte

Viens no populārākajiem izklaides veidiem skaitās sekss tualetē ar savu vai nejaušu partneri. Sievietēm nepatīk nervoza situācija, viņām nepatīk, ja to pārsteidz vīrs vai bērni. Viņām nepatīk sekss virs bezdibeņa ceļamkrāna kabīnē. Pludmalē būtu labi, ja negrauztu smiltis. Mežā arī būtu romantiski, taču tur kož skudras un arī ērces nesnauž.

Sievietēm patīk dejojoši vīrieši — un īpaši, ja deja beidzas ar seksu.

Aizliegtais auglis

Biroja meitenēm vienmēr paticis pavedināt priekšnieku. Šī tradīcija pastāv kopš tiem laikiem, kad kungs izvēlējās vienu meiteni no simta un izveidoja no viņas aktrisi vai mājkalpotāju.

Kā biroja meitene dabū adrenalīnu? Iesākumā viņa izliekas, ka priekšnieks viņai vienaldzīgs, reizēm pat iziet uz konfliktu, pēc kāda laika sāk ģērbties arvien atkailinātāk. Šis process parasti ilgst vienu vai divus mēnešus. Meitene vai nu padodas, vai nedaudz pretojas. Iedomājieties, cik salds būs vadītāja un padotās pirmais sekss! Turklāt tas notiks darba atmosfērā — kabinetā uz galda vai tepiķa, vai kaktā uz nevajadzīgo atskaišu kaudzes. Romantika!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu