Publiska simpātiju izrādīšana nav ieteicama

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vai esi pamanījusi savā tuvumā iekarsušus pārīšus, kas domā, ka kopā savītas mēles, ko rotā siekalām notecējusi lūpu krāsa, izskatās kārdinoši?

Es, protams, tev novēlu romantisku izklaidi, tomēr atgādinu — jūsu atklātais uzbudinājums apkārtējiem diemžēl liek justies arvien nepatīkamāk. Ja nevēlies laist garām izdevību (to es tev nepārmetu), leciet abi taksī, lai ātri nokļūtu mājas, vai atrodiet klusāku vietiņu, kur baudīt dzīvi, neuztraucoties par citu cilvēku labsajūtu.

Kaislīgi skūpsti un maigošanās kolēģu, vecāku vai draugu priekšā faktiski ir priekšspēle — labāk pietaupiet to intīmiem brīžiem, kad varēsiet pa īstam izbaudīt (uz balkona, pustumšā deju zālē, trakās ballītēs, Jaungada priekšvakarā, guļamistabā vai jebkurā ierobežotā telpā, ko vēlaties atklāt).

Meitenēm, kuras nespēj iztikt bez publiskas kaisles izrādīšanas, iesaku paslēpties zem liela lietussarga, ja tāds ir pie rokas, — visi zinās, kas aiz tā notiek, bet viņiem nebūs nekas iebilstams, jo viņi domās — tas ir romantiski, nevis siekalaini.

Apkampties, turēt vienam otra roku, pastaigāties roku rokā — tas viss ir brīnišķīgi, tomēr, pusdienojot restorānā ģimenes lokā, nav nekādas vajadzības rādīt «šovu tiešajā ēterā». Protams, ir redzams, ka esi laimīga, beidzot satikusi īsto vīrieti, kuram ir labs darbs un lielāks dibens nekā tavējais, taču, lai uzturētu kaisli, var darīt arī daudz ko citu. Pamēģini čukstēt viņam ausī mīļas, nodrāztas muļķībiņas, nosūti seksīgu zīmīti vai novelc kurpi un zem galda ar pēdu paberzē viņa kāju. Slepeni izrādot kaisli publiskā vietā, var izjust neaprakstāmu seksuālo uzbudinājumu!

Ja vēlaties visu atrisināt ātri un baudīt mīlestību brīvā dabā, tad riskējiet saprātīgi. Izvēlieties vietu, kur tuvumā nav bērnu un jūs neviens nepieķers. Varat baudīt aizraujošu piedzīvojumu, psiholoģiski netraumējot citus cilvēkus.

Romantisks sekss jūras krastā pēc lieliski pavadītas nakts ir brīnišķīgs, tikai uzmanieties, lai nešokētu suņu saimniekus, kas savus mīluļus izveduši pastaigā. Šāds negadījums (vēl vairāk nekā smiltis apakšveļā!) liks nolidot no mākoņiem, kuros pacēla pārdrošība, turklāt viss var beigties arī cietumā...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu