Ja tu viņu mīli paslepšus...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ak, nabadzīte! Šī situācija var būt visai dramatiska. Pēkšņi izrādās, ka vienīgais vīrietis, kuru tu, kā tev liekas, jebkad spēsi mīlēt, ir tavs labākais čoms.

Tu meklē slēptu jēgu (un jūtas) katrā vārdā, ko viņš saka, un slepenus motīvus viņa rīcībā. Ja tu vienmēr esi vēlējusies būt viņa meitene, ja par viņu domā jau kopš pirmās tikšanās reizes, ja jūsu starpā kaut kas notika, tomēr palikāt draugi, tad (man ir grūti to teikt) neceri, ka viņš jebkad uzskatīs tevi par ko citu kā tikai draudzeni. Vai nu centies atrisināt šo attiecību samezglojumu, vai arī pārstāj ar viņu satikties!

Ja esi viņam sūtījusi «esmu gatava un gaidoša» vibrācijas un neesi saņēmusi atbildi, tad pārāk labi tas nav. Nezaudē ne mirkli no savas dzīves, cenšoties tuvināties puisim, ko regulāri satiec kā draugu, lai gan vēlies ko vairāk. Tā tu tikai sev sagādā nevajadzīgas ciešanas.

Lai pārliecinātos, vai jūs saista kaut kas nopietns, sāc satikties ar kādu citu un novēro drauga reakciju. Vai tad, kad abus iepazīstināji, viņš bija draudzīgs un pretimnākošs? Ja tā, tad, atvaino, bet šis cilvēks uztver tevi tikai kā draudzeni. Bet, ja, pirmo reizi ieraugot tavu jauno simpātiju, viņš ir neierasti īdzīgs, atturīgs, nervozs vai parupjš, tad tur kaut kas varētu sanākt.

Ja esi pārliecināta, ka tavs draugs ir tava lielā mīlestība, tad tev vajadzētu izvērtēt jūsu ērtās vaļīgās attiecības. Centies viņam atgādināt, ka esi meitene, ar kuru viņš labprāt pavada kopā laiku un kura viņam varētu itin labi patikt. Pārliecinies, vai jūs saista īpaša seksuālā ķīmija.

Maini savus ikdienas paradumus un parādi viņam sevi citā gaismā. Kad kādu vakaru esat kopā, ievēro, vai puisis vēlas ar tevi kopā dejot lēnas dejas, ja pēc sejas izteiksmes noprotams, ka viņš ar lielāku prieku bradātu basām kājām pa adatām, tad viņš droši vien nav tevī ieķēries, tāpēc labāk atstāj visu, kā ir, ja viss risinās labi, pamēģini (pēc tam, kad abi esat iedzēruši šampanieti un tu esi dziļi ievilkusi elpu) nedaudz paflirtēt.

Ja patiešām gribi reizi par visām reizēm tikt skaidrībā, saki: «Jebkura meitene būtu laimīga, ja viņai būtu tāds puisis kā tu.» vai: «Kad mēs satikāmies, es kādu meklēju, bet patiesībā man vienmēr ir licies, ka tu esi foršs džeks.» Ja viņš nereaģē, tad vai nu viņu šāds pavērsiens neinteresē, vai arī viņš mīl kādu citu, vai arī ir gejs.

Ja nespēj samierināties, ka esat tikai draugi, un ir skaidrs, ka nekas romantisks nenotiks, tad — jāšķiras. Neatzīsties savās jūtās, sevišķi tad, ja zini, kāda varētu būt viņa reakcija, un dod sev iespēju atbrīvoties no jūsu attiecībām un iepazīties ar citu puisi. Kad izveidosiet laimīgas attiecības, mēģini ar viņu draudzēties vai arī uztver bijušo kā sarežģītu un diemžēl visai sāpīgu dzīves pieredzes skolu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu