Zane Dombrovska izdod jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arona Crow

Dziedātāja Zane Dombrovska piedāvā jaunu, emocionāli gleznainu singlu «Zinu!». Šīs dziesmas teksta un mūzikas autore ir pati Zane, aranžējums tapis, sadarbojoties ar pianistu Raimondu Petrauski, pastāstīja Zanes Dombrovskas projekta reklāmas un sabiedrisko attiecību vadītāja Inguna Upīte.

«Zinu!» ir pirmais singls no topošā dziedātājas soloalbuma, ko plānots izdot vasarā, tā ierakstā piedalās arī sitaminstrumentālists Rihards Zaļupe un saksofonists Oskars Petrauskis. Šis būs otrais Zanes Dombrovskas albums pēc 2006. gadā izdotā albuma «-taa ES». 

Paralēli darbam pie jaunā albuma, dalībai teātra izrādēs «Adata» Latvijas Nacionālajā teātrī un «Ilgu tramvajs» Gaļinas Poļiščukas «Teātra observatorijā» un dramatiskā teātra aktiera mākslas studijām Latvijas Kultūras akadēmijā Zane Dombrovska joprojām palikusi uzticīga savai mūzikai un aktīvi koncertē kopā ar Raimondu un Oskaru Petrauskiem un Rihardu Zaļupi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu