Vai vīrieši māk skūpstīties?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Puse vīriešu sava pirmā skūpsta brīnumu pārdzīvo 13–14 gadu vecumā, meitenes — 11–12 gadu vecumā.

Skūpstam ideālas ir mīkstas un mazliet valgas lūpas, turklāt tik ļoti izslavētais erotiskais pietūkums nebūt nav obligāts — par to atcerējās tikai 35% aptaujāto vīriešu.

Puse vīriešu un sieviešu uzskata par nepieņemamu skūpstu, kura mērķis ir iekost partnerim, bet 40% sieviešu nepatīk pārāk mitri skūpsti. It kā atbildot uz to, 54% vīriešu paziņojuši: ja sieviete viņos neizraisa maigas jūtas, viņu skūpstīt nav patīkami, pat ja sievietes lūpām ir pieņemama forma, lielums un garša.

Skūpstu kvalitātes ziņā vīriešu un sieviešu pretenzijas ir abpusējas. Pretēji noturīgās pomādes uzvaras gājienam 63% vīriešu paziņoja, ka skūpstoties priekšroku dod nekrāsotām lūpām. Un viņus var labi saprast, jo, piemēram, amerikāņu statistiķi apzinājuši, ka skūpstoties vīrietis mūža garumā apēd 5–8 kg (!) lūpukrāsas.

Bet kas abiem dzimumiem nepatīk skūpstā? Vīriešiem — silikona lūpu implanti; 95% kungu uzskata, ka mākslīgās lūpas izskatās atbaidoši un ar silikona skūpsta izraisīto riebumu spēj sacensties vien ķiploku smaka mutē vai bojāti zobi. Savukārt sievietes ir vēl radikālākas — slikta, nemākulīga un negaršīga skūpstīšanās var izprovocēt pat laulības šķiršanu.

Par vīrieša visneseksuālāko trūkumu sievietes minēja gurdenu mēli un vāju sejas muskulatūru. Starp citu, visilgākais Ginesa rekordu grāmatā reģistrētais skūpsts ildzis 17 dienas 10 stundas un 30 minūtes, un tā beigās uzvarētāji ar novājinātu organismu nokļuva slimnīcā. Pēc izveseļošanās viņu ceļi šķīrās un vairs nekad nav krustojušies...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu