Naomi Kempbela uzbrūk savam eksbosam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Bijusī supermodele uzbrūk, šoreiz gan tikai vārdiski, savam bijušajam bosam par baumu izplatīšanu, ziņo [s:22396].

Naomi Kempela apgalvo, ka nekad nepiedos aģentūras «Elite» bosam Džonam Kasablankasam (John Cassablancas) to, ka viņš ir izplatījis baumas par viņas augstprātīgo — dīvas — izturēšanos, pēc tam, kad viņa pameta «Elite» agentūru. Turklāt aiziešanu komentējot tā, it kā aģentūra sen gribējusi no Naomi tikt vaļā, bet nav varējusi to izdarīt.

Naomi teic, ka viņš esot šādi izrunājies, jo tieši viņa pati nolēmusi aiziet. Viņa stāsta, ka varēja aiziet no aģentūras, jo viņai nebija rakstveida līguma. Naomi esot bijusi šokēti, ka «Elite» boss tā rīkojies. Viņš esot aizsācis baumas, ka ar Naomi ir ļoti grūti sastrādāties.

Tomēr, pieminot teicienu, ka visgardāk smejas tas, kas smejas pēdējais, Naomi piebilst, ka joprojām strādā ar dažiem pasaules labākajiem fotogrāfiem, jo cilvēki, kas viņu mīlot, viņu mīl tāpat un tas ir tas, kam ir nozīme.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu