«Miss World 2008» būs «Eirovīzijas 2009» seja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ksenija Suhinova, kas ieguva pasaules skaistākās meitenes titulu 2008.gadā, iejutās 42 tēlos, lai sniegtu priekšstatu par visām valstīm, kas piedalās «Eirovīzijas 2009» dziesmu konkursā, vēsta «[s:22495]».

Tradicionāli, «Eirovīzijas» organizatorvalstij ir jārada vizuālais tēls par visām valstīm, kas piedalās. Šie video rullīši tiek rādīti pirms konkrētās valsts pārstāvja uzstāšanās. Tomēr, no gada uz gadu, būtība nav mainījusies: Krieviju simbolizē matroškas, bet Franciju vīrs beretē ar garo bageti, raksta portāls. Krievijas organizatori ir izdomājuši kaut ko vēl nebijušu - visu video rullīšos būs redzams viens un tas pats cilvēks - titulētā Ksenija Suhinova.

«Mēs esam strādājuši četras dienas pēc kārtas. No agra rīta līdz vēlai naktij,» stāsta Ksenija «Visu filmēja profesionāļi, izmantojot specefektus un datorgrafiku. Dažās fotogrāfijās es pati sevi nepazīstu! Man ir vairāk kā četrdesmit reizes ir mainīta frizūra un grims. «

Krievijas pārstāve ieguva titulu «Miss World 2008» 58. pēc kārtas starptautiskajā skaistuma konkursā, kas notika Johannesburgā (Dienvidāfrikā). Viņas «Eirovīzijas» tēlu attēli rotās Maskavas ielas jau no 17.aprīļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu