Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ekstremālais sekss sievietēm (Padomi vīriešiem!)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Kāda erotiskā situācija sievietēm tiek uzskatīta par neparastu, biedējošu, adrenalīnu paaugstinošu un īstu dziļu orgasmu sasniedzošu?

Ekstremāls, vārda visplašākajā nozīmē, skaitās sekss, ko izdara netriviālos (triviāls — ļoti vienkāršs, parasts, ikdienišķs, neievērojams) apstākļos. Pēdējos divdesmit gados šokējošā psiholoģiskā barjera ir sagruvusi. Viesnīcās ierāda numuriņus pāriem, neskatoties zīmogus pasē, sekss automašīnā kļuvis par rutīnu. Lai dabūtu vajadzīgo adrenalīna devu, jāveic varoņdarbi.

Kas tad jādara vīrietim, lai stipri uzbudinātu sievieti, lai sekss ar viņu atstātu neaizmirstamu efektu?

• Pašatdeve

Sāksim ar to, ka viņam jāaizmirst par sevi, par savu serdeni, vīriešu pašcieņu, vispārcilvēciskām vērtībām un aizspriedumiem. Viņam jānospēlē loma, kurai sieviete nevar pretoties. Viņš var saņemt baudu kopā ar viņu, viņš var sadegt no kauna, bet viņš nedrīkst apstāties, ja to sācis. Sievietes nepiedod, ja iesākto nepabeidz.

Daudzu gadsimtu cilvēces pieredze ielikusi sievietē pasīvo ģenētisko kodu. Seksā (kā arī citur) vadības grožus dāma ņem savās rokās tikai tāpēc, ka zina: vīrietis visu izdarīs ne tā, kā vajag. Ja sieviete nokļūst prasmīgās rokās, viņa kūst no laimes, sastingst, pārvēršas par padevīgu lelli. Ja sieviete kaut reizi sasniegs tādu orgasmu, par kādu sapņojusi, viņa būs pateicīga tā iniciatoram līdz mūža galam.

• Teatralitāte

Sievietes stipri uzbudina interjers. Kāpēc viņā tā tīk kāzas ar garu princeses kleitu? Kāpēc viņām patīk vakariņot sveču gaismā? Tāpēc, ka tā dara filmās par seno laiku dzīvi.

Katrā sievietē snauž aktrise. Viņa alkst aplausu, rampas gaismas, ziedu, pielūdzēju un greznu tērpu. Viņa atceras skūpstus melodrāmās un alkst tieši to.

Kamēr vīrieši apdzied ātro seksu, viņas sapņo par samtu un dārglietām. Viņas iedomājas iepazīšanos ar filmu zvaigznēm, skūpstus un seksu ar viņiem un «peldas» adrenalīnā un līdzīgos dopingos.

Vīrietis, lai iepatiktos pretējam dzimumam, nesāks atdarināt kādu no viņas sapņu prinčiem, pat neveidos viņam līdzīgu frizūru. Vīrietim jākļūst par viņas ideālu. Viņam jāpatīk lasīt grāmatas, skatīties kino, jābūt teatrālam un interesantam sarunu biedram.

• Masturbācija

Katram pārim ir iespēja masturbēt ne tikai gultā, bet uz automašīnas pēdējā sēdekļa, kamēr taksists meklē vajadzīgo adresi, vilcienā... Visur, kad ir laiks un kur ir komforts. Ekstremālais orgasms nav saistīts ar steigu. Viņa orgasmu sasniegs ātri, ja vīrietis neierobežos sievieti laika ziņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu