Viktorija Bekhema ir atcēlusi laulību 10. gadadienas svinības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā mēnesī Bekhemu pāris paziņoja, ka viņi plāno atjaunināt savu laulības solījumu jūlijā, savā laulību desmitajā gadadienā. Viktorija plānoja ballīti kopā ar savām labākajām draudzenēm: Evu Longoriju, Dženiferu Lopesu, Heidiju Klūmu un Keitiju Holmsu, vēsta [s:23470]

Bet tagad pāris ir pārdomājis un vēlas jubileju atzīmēt privāti un piezemēti.

Kā vēsta laikraksts «Britain's Daily Star»: «Viņiem ir grūti būt šķirtiem. Pirmo reizi viņu laulības laikā Viktorija ir dusmīga uz Deividu.»

35 gadus vecā dziedātāja ir audzinājusi viena pati savus trīs dēlus Bruklinu (10), Romeo (6) un Kruzu (4), kamēr viņas vīrs Deivids spēlējis itāļu komandā «AC Milan»; pašlaik viņš nespēlē savā regulārajā Losandželosas klubā «Galaxy».

«Deividam ļoti pietrūkst viņa triju dēlu, un viņš joprojām nesaprot, kāpēc Viktorija nepārceļas uz dzīvu Milānā, lai kopā dzīvotu visa ģimene. Viņi cenšas uzlabot savas attiecības, taču tas vēl pagaidām nav izdevies.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu