7 veiksmīgas seksa formulas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mīlēties tā, lai sekss pārvērstos par piedzīvojumu, kuru atceraties vēl ilgi pēc tam, kad tas beidzies? Kā to izdarīt. Atbild septiņas sievietes.

1. Kad nevar izturēt

Sekss ir piedzīvojums, ja tas notiek tad, kad gribas. Nevis tā, kā ir diviem intensīvi strādājošiem cilvēkiem: vakarā tu esi pārguris, tev ļoti nāk miegs un tu neko vairs nevari.

Paliek sestdienas vakars. Rīts manā gadījumā atkrīt, jo man ir fiziski nepieciešams, lai gan man, gan partnerim būtu iztīrīti zobi.

Tātad sestdienas vakars. Ar noteikumu, ka ciemos nav atbraukusi kāda no māmiņām, jo sienas ir ļoti plānas. Ar noteikumu, ka neesi tusiņā, kurā lieto alkoholu. Ņemot vērā iepriekšteikto, protams, ir skaidrs, ka kādreiz neiznāk arī sestdienas vakarā. Nu, tad vēl atliek svētdiena. Bet tad jau tas ir notikums ar nākamās dienas stresa pieskaņu. Bet tad — kad?

Nākamsestdien? Tāpēc sekss ir notikums tieši tad, kad tas notiek. Notiek tad, kad vienkārši vairs nevar izturēt bez.

2. Kad baidies

Bailes. Tās uzbudina. Tu vienlaikus baidies, bet — jo vairāk baidies, jo vairāk gribi riskēt. Tu sauļojies pie meža, kurā — tu labi zini — dzīvo čūskas. Bet tevi paņem aiz rokas, jūs abi ejat mežā un mīlējaties. Labi zinot, ka vajadzētu izvēlēties drošāku vietu. Ka pietiek ar vienu neuzmanību un sekas var būt neprognozējamas. Bet šī apziņa uzkurina vēlēšanos — līdz tādai pakāpei, ka visi bīstamie apstākļi tev kļūst pilnīgi vienaldzīgi. Esi tikai tu, viņš un tas, ko jūs abi vēlaties.

3. Kad atpūties

Brīvdiena bez bērniem. Iespēja mosties, kad vairs nenāk miegs. Mīlēties. Pagulēt. Atkal mīlēties. Atpūsties. Vēl pamīlēties. Nedomāt. Atbrīvoties un vienkārši lidot.

4. Kad nepamani

Piedzīvojums — tas ir sekss, kas sākas tā, ka gandrīz nevari pamanīt, kā. Piemēram, ēdam ķiršus — lielus un sulīgus. Ēdam... kamēr vairs neēdam, bet skūpstāmies un... viss vienkārši notiek. Pats no sevis.

Visu mūžu atcerēšos situāciju viesībās pie viena no saviem mūža vīriešiem: dejas, viegls (viegls!) reibums, mūzika, cilvēki, arvien mazāk cilvēku, vairs neviena un... pēkšņa konstatācija, ka es esmu līdz vidum kaila un nesaprotu, kur palicis mans krūšturis. Un vēl pēc brīža — it kā no malas fiksēta apziņa, ka mīlējos tā, kā nekad līdz šim. Tā bija. Un nekad vairs nebūs. Tas ir manas atmiņas ar zelta vērtību.

5. Kad pamana tevi

Biju precējusies vairāk nekā gadu, ļoti gribējām bērnu, bet viņš — ne par ko nepieteicās. Gadījās tā, ka tieši tobrīd, kad daktere man teica: «Uz nedēļu jāienāk slimnīcā paārstēties», arī vīram bija jābrauc uz Krieviju. Brauciena ilgums — tieši viena nedēļa. Pirmā tik ilgā šķiršanās mūsu ne visai ilgajā kopdzīvē. Iestājos slimnīcā un ārstējos — līdz brīdim, kad vīrs pārradās divas dienas ātrāk, nekā plānots. Viņš, protams, uzreiz bija klāt pie manis.

Bija sestdiena. Visas pārējās meitenes no manas palātas — savās mājās. Vārdi, skūpsti, pieskārieni un... pēc kāda brīža viņš bija manā gultā. Protams, zem segas. Un tajā brīdī, kad viss notika, palātā ienāca medmāsa. Viņa neizgāja no palātas, nāca pie gultas un vilka segu nost. Vīrs, nelaižot segu vaļā, viņai jautā, vai tiešām viņa ir pārliecināta, ka grib redzēt to, kas ir zem segas. Kad viņa beigu beigās aizgāja, mēs mīlēšanos turpinājām, turklāt — neērtības sajūta un apziņa, ka tūlīt atkal kāds var ienākt, paradoksālā kārtā baudu tikai pastiprināja.

Tas ir seksa piedzīvojums, kuru nekad neaizmirsīšu. Neaizmirsīšu kaislīgās mīlēšanās dēļ. Un arī tāpēc, ka — tieši tajā reizē pieteicās mūsu puika.

6. Kad tevi paņem

Es vienmēr esmu domājusi, ka man ļoti gribētos seksu darbavietā uz galda. Bet ne savā darbavietā — pie partnera. Ar mazu piebildi — galdam jābūt lielam un ērtam. Man šķiet, te savu lomu spēlē tāds kā maskētas agresivitātes faktors: tā ir it kā pazīstama, tomēr — sveša vide, kurā spēles noteikumus diktē kāds cits. Tā ir situācija, kurā jāpakļaujas un jāizpilda partnera prasības. Te nav jautājuma — kurš kuru. Paņem stiprākais. Man tas sagādātu ļoti lielu baudu. Tas nekas, ka vēl nav izdevies šo vēlēšanos īstenot. Es skaidri zinu, ka pienāks brīdis, kad es to noteikti realizēšu.

7. Kad notiek neiespējamais

Sekss ir neaizmirstams, ja... ja tu pēkšņi dabū to, ko vispār — pēc definīcijas — nevari dabūt. Bet gribas. Un tad... beidzot. Kā no debesīm. Kas tas ir? Tur laikam spēlē svoločs liktenis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu