«Kreisais» orgasms palīdz sākt jaunu dzīvi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Kurš gan nav sapņojis visu pamest un sākt dzīvi no jauna? Taču ne visiem tas izdodas: kādam pietrūkst drosmes, kādam — gribasspēka.

Šādiem kautrīgiem cilvēkiem speciālisti iesaka vienkāršu un patīkamu metodi, kā tikt vaļā no daudzajām nomācošajām problēmām, — ielaisties gadījuma sakaros.

Socioloģijas un mārketinga pētījumu centra «Ipsos» pētījumā, ko pasūtīja žurnāls «Elle», noskaidrojās, ka lielākā daļa aptaujāto Vācijas iedzīvotāju uzskata: jauns seksuālais piedzīvojums var pilnībā mainīt dzīvi. Tā uzskata 52% vāciešu, bet vecuma grupā līdz 34 gadiem — pat 66% aptaujāto. Taču tā ir tikai teorija, praksē mirklīgo romānu kā problēmu risinājumu izmantojuši tikai 15% respondentu.

Kā noskaidrojās, seksuālo piedzīvojumu meklētāji, pirms ekstāzē saplūst ar jauno iekāres objektu, jau pirms tam bija aizdomājušies, ka nenāktu par sliktu sākt jaunu dzīvi. Un vienas nakts romāns viņiem tikai palīdzējis izšķirties.

Tajā pašā laikā neviens neapgalvo, ka pēc vienreizējas «laišanas pa kreisi» tūlīt jāpamet ģimene, bērni un jāsāk kalt nākotnes plāni. Vairāk nekā puse pētījumā aptaujāto sacīja, ka šāds cilvēks vienkārši nemākot mīlēt.

Profesors Verners Habermels iegūtos rezultātus skaidro vienkārši. Vairākumam cilvēku sekss laika gaitā kļūst par kaut ko ikdienišķu, un darbības gultā tiek veiktas mehāniski — tikpat ierasti kā paēst vakariņas vai izmazgāt veļu. Savukārt mīlas rotaļās ar jaunu partneri, kura priekšā negribas izgāzties, var atcerēties, kāda ir īsta mīlas nakts. Savukārt pēc tam rodas spēks, lai mainītu pārējo dzīvi.

Tomēr kaisli nogalina ne tikai vienveidība un pieradums, arī tikšanās ar jaunu mīļāko var pārvērsties par īstām mocībām. Piemēram, ja viņam ir netīras un nekoptas kājas. Saskaņā ar žurnāla «Woman» rīkotās aptaujas rezultātiem tieši šis vīriešu netikums satrauc lielāko daļu vācu sieviešu — 69%. Zināms, ka pavisam nevainīgā īpatnība — spalvaina mugura — arī tracina diezgan daudzas (57%) daiļā dzimuma pārstāves.

Jāteic, ka arī vīriešiem te ir savs sakāmais. Izrādās, ka dāmām nav ieteicams iedzert, pat ne drusciņ, lai būtu vairāk drosmes. Iedzērusi draudzene vīriešos izraisa riebumu. Tādas pašas izjūtas viņiem ir attiecībā uz neglītu apakšveļu, kas gribot negribot vēl jāaiztiek arī ar rokām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu