Jānis Stībelis koncertēs Ķīpsalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 3. jūnijā plkst. 20.00 dziedātājs Jānis Stībelis sāk savu vasaras sezonu un, piedaloties vairākiem viesmāksliniekiem, pirmo reizi sniegs solokoncertu Ķīpsalas hallē, informē «Mediaskala Records».

Jau daudzus gadus Jānis Stībelis ir viens no iemīļotākajiem un profesionālākajiem Latvijas dziedātājiem, kurš pierādījis sevi, gan muzicējot ar Latvijā atzītiem mūziķiem, kā arī radis iespēju uzstāties Krievijā, Centrāleiropā, Amerikā un daudzās citās pasaules valstīs.

Jānim Stībelim, nenoliedzami, pieder viens no spilgtākajiem vokāliem šā brīža Latvijas popmūzikā. Dziedātāja kontā nu jau pieci albumi: «Don’t Turn Away» ar grupu «Shake & Bake» (2000) un soloalbums «Inspiration» (2001), «Paliec tepat» (2004), «Ļubov nastala» (2005) un «Glāze piena» (2007).

Sākoties vasaras sezonai, Jānis Stībelis iepazīstina klausītājus ar savu jauno dziesmu «Es tikai smejos», kas jau šobrīd nonākusi Latvijas vadošo radio staciju topu virsotnēs un  iekarojusi klausītāju uzmanību.

Lai paustu savu atbalstu bērnu tiesībām un drošības jautājumiem, šā gada 3. jūnijā plkst. 20.00 Ģimenes koncertu Ķīpsalā ietvaros kopā ar Jāni Stībeli koncertēs arī Marijas Naumovas bērnu ansamblis «Rondīno», kas plašāku ievērību jau izpelnījās, filmējoties Jāņa Stībeļa dziesmu video klipos.

Stībelis bija pirmais, kurš izveidoja savulaik vienīgo profesionālo R'n'B un soul mūziku spēlējošo grupu Latvijā ar nosaukumu «Shake & Bake». Daļa šo dziesmu būs dzirdamas arī Jāņa Stībeļa solokoncertā 3. jūnijā plkst. 20.00 Ķīpsalā.
Biļetes iegādājamas «Biļešu servisa» kasēs.
Koncertu sākums plkst. 20.00, ieeja — no 18.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu