Īpašās «Tele2 Baltic Beach Party» biļetes izpērk rekordlielā ātrumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Negaidīti ātri šogad tika izpirktas festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» pirmās biļetes par īpašo cenu. Tikai divas minūtes vajadzēja pirmajām 240 biļetēm, pēc 10 minūtēm notirgotas jau bija 1270 biļetes uz abām festivāla dienām.

Reaģējot uz milzīgo interesi, festivāla rīkotāji nekavējoties pieņēma lēmumu turpināt akcijas biļešu tirdzniecību. Kopumā par īpašo cenu — deviņiem latiem — tika pārdotas 2150 biļetes.

«Godīgi sakot, negaidījām, ka cilvēku interese par festivālu šogad būs tik iespaidīga. Jau pēc dažām minūtēm sapratām, ka mums «jālauž» dotais solījums, ka nevaram apstāties pie tūkstoša, īpašais piedāvājums jādubulto. Pretējā gadījumā, domājam, cilvēki, kuri speciāli bija gaidījuši tirdzniecības sākumu, lai tiktu pie īpašās akcijas biļetes, mūs nesaprastu,» situāciju komentē festivāla rīkotāji brāļi Raivo un Mareks Mediņi.

www.beachparty.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu