«Depeche Mode» brīvdabas koncerts Rīgā šogad tomēr nenotiks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūras «FBI» mājaslapā publicēta informācija, ka britu grupas «Depeche Mode» brīvdabas koncerts Latvijā šogad tomēr nenotiks. Atgādinam, ka 25. maijā Rīgā, «Skonto» stadionā, paredzētais koncerts tika atcelts grupas līdera Deiva Gahana slimības dēļ. Lai arī tika pieliktas visas pūles, lai astoņās valstīs, tostarp Latvijā, maijā paredzētos stadionu koncertus pārplānotu, grupas pārstāvji, neraugoties uz šo koncertu iespaidīgajiem pārdošanas rādītājiem, ir spiesti pieņemt lēmumu tos atcelt, jo koncertu norisi nepieļauj «Depeche Mode» piesātinātais turnejas grafiks šajā gadā.

Biļešu īpašnieki varēs atdot biļetes un saņemt atpakaļ naudu jau no 15. jūnija. Biļešu uzpirkšanas vietas: Rīgā, Rīgas Kongresu namā, K. Valdemāra ielā 5 (darba laiks: darba dienās 10.00–19.00, sestdienās 10.00–19.00, svētdienās slēgts); Daugavpilī, «Reklamarket» kasē t/c «Solo», Rīgas ielā 9 (katru dienu 10.00–20.30); Liepājā, t/n «Kurzeme», Lielā ielā 13 (katru dienu 9.00–21.00); Jelgavā, «Reklamarket» kasē t/c «Vivo centrs», Katoļu ielā 18 (katru dienu 9.00–22.00); Valmierā, pilsētas galerija «Valleta», Rīgas ielā 4 (pirmdienās – ceturtdienās 10.00–20.00, piektdienās un sestdienās 10.00–21.00, svētdienās 10.00–18.00).

šeit

info@bilesuserviss.lv

www.bilesuserviss.lv.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa SIA «Biļešu serviss» informatīvo tālruni 67105220 vai rakstiet uz iepriekš norādīto elektroniskā pasta adresi.

Biļešu uzpirkšana turpināsies līdz pat šā gada 15. septembrim, tāpēc biļešu īpašnieki tiek aicināti neveidot rindas pirmajās biļešu uzpirkšans dienās un nesteigties ar biļešu ātru atgriešanu.

Koncertaģentūra «FBI» un «Depeche Mode» atvainojas visiem biļešu īpašniekiem par sagādātajām neērtībām, kas radās 25. maijā Rīgā nenotikušā koncerta dēļ, un izsaka faniem pateicību par atbalstu un sapratni šadā situācijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu