Fantāzijas... Arī sievietei par sievieti!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāpēc sievietes daudz aktīvāk un izjustāk sapņo par sava dzimuma pārstāvēm nekā vīrieši? Tam varētu būt vairāki izskaidrojumi.

1. Sievietes redz vairāk un labāk. Savām draudzenēm atklāti uzdevu jautājumu, kura dzimuma ķermenis viņām labāk patīk. Lielākā daļa neminstinoties atbildēja: sieviešu.

Samantas lomas atveidotāja no filmas «Sekss un lielpilsēta» reiz atzina: «Sievietes ķermenis ir mākslas darbs. Vīrieša ķermenis ir utilitārs. Tas domāts izmantošanai. Gluži kā džips.»

Skaidrs, ka vīrieša torss nekad nebūs tik izliekts un maigs kā sievietes. Varbūt tieši šā maiguma dēļ daudzas dod priekšroku VIŅIEM. Tomēr ir meitenes, kurām daudz patīkamāki šķiet pieskārieni sievietei.

2. Fantāziju esamība nebūt nenozīmē, ka tām jāpiepildās. Lai arī cik pārliecināta sieviete būtu par to, ka ir 100% heteroseksuāla, viņas apziņā vienmēr paliks vieta domām par to, ko viņa gultā darītu ar sava dzimuma pārstāvi.

Kad fantazējam, mēs taču dodam brīvu vaļu fantāzijai. Neviens mums nevar aizliegt sapņot par seksu ar kādu slavenību vai kaimiņu Jāni (Baibu?) pat mirklī, kad mīlējamies ar savu otro pusīti.

3. Nenoliedzami, visizplatītākā sieviešu fantāzija laikam būs par to, kā divi bezgala izskatīgi puiši vai no ādas lien laukā, lai abi vienlaikus tevi apmierinātu. Bet tikpat labi šo puišu vietā var būt meitene/-s. Ikviena daiļā dzimuma pārstāve, kas šad tad sapņo par seksu ar citu meiteni, patiesībā ir seksuāli ļoti atvērta, un varbūt tas ir iemesls sarunai ar savu mīļoto. Un varbūt ne tikai sarunai…

Puiši, savas meitenes sapņus nevajag ne pārprast vai uztvert kā kaut ko amorālu. Un nedrīkst ļauties greizsirdībai. Patiesībā šādu fantāziju atklāšana var nozīmēt: viņa vēlas, lai vīrietis mazliet vairāk un izteiksmīgāk «darbotos viņas vietiņā zem jostas vietas».

Nevainīgā interese

Man tomēr gribas atzīt, ka sievietēm būt ziņkārīgām abu dzimumu virzienos ir pieņemami (ja nu kādai gribas kliegt un spītīgi cīnīties pretī, dariet to man zināmu!), pat mazliet stilīgi. Mūsu sabiedrībā taču valda visai liela seksuālā visatļautība (redz, ja viņiem sekss ar sava dzimuma pārstāvi, proti, vīrieti, ir tabu, tas nenozīmē, ka mums jābūt tāpat). Tāpēc izbaudīt fantāziju seksu ar pievilcīgu meiteni nav nekas nosodāms.

Ja pietiek dūšas, var saņemties un sapni pārvērst realitātē. Bet savu stiprā dzimuma draugu nomierini, sakot, ka patiesībā tev nemaz nav vajadzīga neviena modele, lai sasniegtu baudas virsotnes. Viņš šim procesam ir vislabākais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu