Ģērbies tik nost, domāsim pēc tam!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Sekss — tā ir ekstremāla padarīšana, īpaši, ja vienmēr, kad rodas vēlme palikt ar mīļo divatā, mājās pa kājām maisās vecāki, ārā trako februāra sniegputeņi, vecmāmiņa negrasās braukt prom no vasarnīcas, bet jaunākais brālis jau izmānījis pēdējo rubli kā maksu par klusēšanu.

Ko iesākt, ko darīt?! Šādi brēcieni pēc palīdzības dzirdami bieži.

Lūk, gadījums. Viņa — jaunkundze, viņš — huligāns. Trausla teicamniece un mikrorajona bieds. Ilgu laiku, lai nešokētu skolotājus un vecākus, Olga un Nikolajs satikās parkā pēc tumsas iestāšanās. Jaunieši juta, ka viņu attiecības pakāpušās tālu pāri skūpstu fāzei, bet par mīlēšanos parkā valdošajā antisanitārijā negribējās pat domāt. Tad viņi ķērās pie lietas nopietni.

… Nikolaja mamma nevarēja vien beigt priecāties: beidzot viņas sliktais puisēns nācis pie prāta — kļuvis pieklājīgs, beidzis trenkāt vienaudžus, pat māju mēdz pa reizei sakārtot! Bieži vien puisis savāca visus paklājus un stiepa ārā izpurināt. Pēc tam nesa atpakaļ un ilgi, pat stundām, kārtoja savu istabu. Ja vien Koļas vecāki zinātu, ka, vislielākajā paklājā ietīta, dzīvoklī ierodas trauslā un miniatūrā Olga…

Arī Olgas vecākiem sākās brīnumu laiks: meitiņa pati pieteicās aizstaigāt uz kooperatīvo pagrabu pēc kartupeļiem un konserviem — agrāk nevarēja vien pielūgties. Olgas senči ar savu pagraba nodalījumu lepojās: lai nelīstu zagļi, viņi bija uzbūvējuši stipras ķieģeļu sienas un kārtīgas durvis ar pamatīgu atslēgu. Bet par to, ka meitēns tur aizstiepis no vasarnīcas atvestu matracīti, viņi pat nenojauta... Tomēr viss reiz apnīk, un Koļa piedāvāja mainīt «vidi».

Jaunieši vienojās ar tuvējā atpūtas parka biļešu kontrolieri, lai viņa apturētu panorāmas ratu brīdī, kad mīlnieki atrodas pašā augšā, un uzkarinātu plāksnīti «Nedarbojas». Seksiņš mākoņos pārītim iepatikās daudz labāk par putekļainiem paklājiem un kartupeļu stirpām. Arī kontroliere, saņēmusi finansiālu atalgojumu, nejutās slikti.

Bet reiz mīlniekus no apakšas pamanīja puišeļu bariņš un sāka apsvilpt. Tantuks kontroles telpā aiz pārbīļa ieslēdza strāvu, un rats pārīti līgani veda pretim zemei. Koļa un Oļa sāka drudžaini ģērbties un… nejauši nosvieda savu apģērbu tieši uz dīkdieņu galvām. Izcēlās skandāls. Kad pārītis nonāca uz zemes un sāka savest sevi kārtībā, visiem kļuva pilnīgi skaidrs, ar ko viņi tur augšā nodarbojušies.

Uzzinājuši par notikušo, Nikolaja un Olgas vecāki atmeta ar roku: «Dievs ar jums, tiecieties mājās. Tikai mūs vairs negrūdiet kaunā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu