Jānis Stībelis koncertēs Cēsīs un Talsos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8.augustā Cēsu Pils parka estrādē un 29.augustā Talsu Sauleskalna estrādē notiks Jāņa Stībeļa vienīgie šīs vasaras brīvdabas solokoncerti «Es tikai smejos», «apollo.lv» informē mūziķa pārstāve Inese Rutkovska.

Programmā skanēs gan dziesmas no albumiem «Glāze piena» un «Paliec tepat», gan citas klausītāju iemīļotākās kompozīcijas no dziedātāja repertuāra. Būs arī muzikāli pārsteigumi - vairākas jaunas un līdz šim nedzirdētas dziesmas, kā arī interesantas pasaulē populāru hitu versijas.

Jānis Stībelis: «Šajā laikā, kad ik uz soļa kāds atgādina par krīzi, es aicinu jūs nenoskumt, drīzāk izdzert kādu glāzi piena un ticēt, ka labākās dienas mums visiem vēl priekšā!» Tieši šāds būs gaidāmo koncertu moto – vairāk optimisma un prieka, vairāk sirsnības un pozitīvu emociju!

Abus koncertus iesildīs jaunais dziedātājs Miks Dukurs, bet vakara gaitā kā īpašie viesi uz skatuves kāps arī Amber un Intars Busulis.

8. augustā Cēsīs un 29.augustā Talsos ikviens tiek aicināts izbaudīt lieliskus vakarus muzikālās noskaņās un draudzīgā atmosfērā. Pēc Talsu koncerta, mājot atvadas vasarai un sagaidot jauno mācību gadu, notiks arī nakts diskotēka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu