«Radio SWH Future» liks iedziļināties, smieties, raudāt, kliegt un apbrīnot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par īpašu notikumu šogad festivālā «TELE2 Baltic Beach Party» rūpēsies Radio «SWH» ar Arti Volfu un Tomu Grēviņu priekšgalā, piedāvājot notiekošo uz skatuves ar nosaukumu «Radio SWH Future», «apollo.lv» informē pasākuma pārstāvis Edgars Džiguns.

««Radio SWH Future» festivālā būs īstā vieta, kurai divās galvu reibinošās naktīs visapkārt skanēs mūzika, kas liks iedziļināties, smieties, raudāt, kliegt un apbrīnot,» solot radīt nekontrolējamu skaņu haosu ļaužu ausīs, apgalvo Radio «SWH» dīdžeji Artis Volfs un Toms Grēviņš.

Savukārt grupas un mūziķi, kas uzstāsies uz «Radio SWH Future» skatuves, abus radio ētera pavēlniekus nolikšot pie vietas. Zināms, ka oranžākajā no teltīm būs iespējams baudīt un vērtēt Andri Grīvu, «The Mundane», «Mofo», «Maripossa», kā arī Arti Dvarjonas, kurš nācis klajā ar pavisam jaunu grupu.

Kā zināms, festivāls «Tele2 Baltic Beach Party» šogad notiks 24. un 25.jūlijā, kad uz vairākām skatuvēm Liepājas pludmalē kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas un astoņām citām valstīm. Festivāla īpašo viesu statusā šogad vēja pilsētā ierodas «Mando Diao» (Zviedrija), «Safri Duo» (Dānija), «Mumiy Troll» (Krievija), «September» (Zviedrija), «Guru Josh Project» (Lielbritānija), «Kate Ryan» (Beļģija), «Laid Back» (Dānija), «Happyendless» (Lietuva), «Vanilla Ninja» (Igaunija), «Audiosmog» (Vācija).

www.smscredit.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu