Jānis Stībelis koncertēs Cēsīs un Talsos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. augustā Cēsu Pils parka estrādē un 29. augustā Talsu Sauleskalna estrādē notiks Jāņa Stībeļa vienīgie šīs vasaras brīvdabas solokoncerti «Es tikai smejos».

Programmā skanēs gan dziesmas no albuma «Glāze piena» un «Paliec tepat», gan citas klausītāju iemīļotākās kompozīcijas no dziedātāja repertuāra. Būs arī muzikāli pārsteigumi — vairākas jaunas un līdz šim nedzirdētas dziesmas, kā arī pasaulē populāru hitu versijas.

Jānis Stībelis: «Šajā laikā, kad ik uz soļa kāds atgādina par krīzi, es aicinu jūs neskumt, drīzāk izdzert kādu glāzi piena un ticēt, ka labākās dienas mums visiem vēl priekšā!» Tieši šāds būs gaidāmo koncertu moto — vairāk optimisma un prieka, vairāk sirsnības un pozitīvu emociju!

Abus koncertus iesildīs jaunais dziedātājs Miks Dukurs, bet vakara gaitā kā īpašie viesi uz skatuves kāps Amber un Intars Busulis.

www.bilesuparadize.lv

Citāti par Jāni Stībeli:

  • Robins Gibs (komponists, grupas «Bee Gees» dziedātājs): «Jānim ir lieliska balss un laba mūzika.»
  • Laima Vaikule: «Jānis Stībelis ir viens no šā brīža labākajiem Latvijas dziedātājiem ar brīnišķīgu izpildījuma manieri.»
  • Miks Haknels (dziedātājs, komponists, grupas «Simply Red» līderis): «Jānis Stībelis ir profesionāls dziedātājs un jauks cilvēks, ar kuru bija ļoti patīkami sadarboties. Viņa mūzika ir lieliska!»
  • Mikijs Modems (Nika Kēršova menedžeris): «Izcils dziedātājs!»
  • Anna Beilija (Hārlemas gospeļu kora menedžere): «Šis puisis tiešām prot dziedāt!»
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu