Festivālā «Tele 2 Baltic Beach Party» uzstāsies estrādes leģenda Viktors Lapčenoks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kļuvis zināms, ka ar ekskluzīvu, divas stundas garu koncertu uz «BBP Kultūras nama» skatuves šogad festivālā «Tele 2 Baltic Beach Party» uzstāsies latviešu estrādes dzīvā leģenda — lieliskās balss īpašnieks Viktors Lapčenoks.

Uzmanības un slavas pašā centrā Viktors Lapčenoks nonāca, pateicoties sadarbībai ar Maestro Raimondu Paulu. Savu pirmo Paula dziesmu, kuras nosaukums bija «Zilā», Viktors Lapčenoks iedziedāja 1970. gadā. Tas bija laiks, kad sākās leģendārā dueta — Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere — triumfs, kas vainagojās ar neskaitāmām dziesmām, platēm un koncertiem. Vēl šodien Viktora Lapčenoka zelta fondā ir dziesma «Undīne», «Jūras balss», «Rudacīte», «Grieze» un daudzas citas.

Viktora Lapčenoka koncerts uz «BBP Kultūras nama» skatuves notiks sestdien, 25. jūlijā. Sākums plkst. 21.00.

Jau vēstīts, festivāla laikā «BBP Kultūras namā» uzstāsies arī DJ Fredis, DJ Japānis, DJ Ivo Draudiņš, duets «Karakums», kā arī DJ Ufo ar meitu.

«Tele 2 Baltic Beach Party» šogad notiks 24. un 25. jūlijā Liepājas pludmalē, kur uz vairākām skatuvēm kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas, kā arī citām valstīm.

www.beachparty.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu