Šūmahera menedžeris ieteicis neatgriezties F-1

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Septiņkārtējā Pirmās formulas
(F-1) čempiona Mihaela Šūmahera menedžeris ieteicis vācu pilotam neatgriezties F-1, lai aizstātu traumu guvušo «Ferrari» brazīliešu pilotu Felipi Massu, vēsta [s:26072].

«Es ieteicu viņam neatgriezties. Problēma ir tajā, ka cilvēki viņa atgriešanos saistīs ar lielām cerībām,» laikrakstam «Der Tagesspiegel» norāda Villijs Vēbers. «Ja Šūmahers atkal iekāps formulā, līdzjutēji gribēs, lai viņš uzvar.»

Šūmahers uzsvēra, ka piekritis īslaicīgi aizvietot Massu, tādējādi izrādot lojalitāti «Ferrari» komandai, ar kuru viņš izcīnīja piecus čempiona titulus un kurā joprojām strādā par padomdevēju.

««Ferrari» viņam palūdza, un viņš nespēja atteikt,» piebilst Vēbers. «Tas ikvienam ir izdevīgi: medijiem, līdzjutējiem un F-1. Taču, vai tas ir labi arī mums, to vēl redzēsim.»

Vēbers norāda, ka ir satraukts par Šūmahera atgriešanos, jo viņš nav nopietni trenējies kopš savas aiziešanas no F-1 2006. gadā, turklāt pārējie piloti ir par desmit sacīkstēm pieredzējušāki, braucot ar formulām pēc izmaiņu ieviešanas.

Tikmēr Itālijas «Tuttosport» vēsta, ka Šūmahera lēmums aizstāt Massu sakrīt ar ziņām par to, ka «Ferrari» pagarinās viņa piecu miljonu eiro vērto padomdevēja līgumu.

Šūmahers lēmumu Eiropas «Grand Prix» izcīņā Valensijā aizvietot Massu pieņēma vakar

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu