Lauda: Šūmahera atgriešanās nāks par labu F-1

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions Pirmajā formulā (F-1) austrietis Nikijs Lauda uzskata, ka Mihaela Šūmahera atgriešanās F-1 nāks tikai par labu.

Trīskārtējais F-1 čempions Lauda šodien norādīja, ka Šūmahera atgriešanās F-1 sacīkstēs ļaus aizmirst par dažādām nesaskaņām karaliskajā klasē un pēdējo mēnešu nebūšanām.

«Mihaela atgriešanās ir lieliska ziņa,» uzskata 60 gadus vecais Lauda. «Viņš glābs F-1 no tā, kas noticis pēdējā gada laikā. Tagad arī BMW dodas prom, «Honda» jau pametusi Pirmo formulu. Šūmahera atgriešanās ir lielākais notikums, kas bijis F-1.»

«Viņš joprojām būs ātrs un joprojām konkurētspējīgs, neskatoties uz to, ka nav braucis [sacensībās] kopš 2006. gada,» turpināja Austrijas autosporta leģenda. «Viņš vienkārši ir pārāk labs, lai neizdarītu nekādu ietekmi ar savu atgriešanos.»

Paredzams, ka 40 gadus vecais Šūmahers piedalīsies 23. augustā paredzētajā Eiropas «Grand Prix» izcīņā Valensijas trasē Spānijā.

Šūmahera menedžeris Villijs Vēbers šodien atklāja, ka ieteicis vācu pilotam tomēr neatgriezties Pirmajā formulā

F-1 karjerā Šūmahers startēja 15 gadus un laboja daudzus rekordus. Viņš piedalījās 249 sacensībās, uzvarēja 91 «Grand Prix» izcīņā, 68 reizes bija ātrākais kvalifikācijas sacensībās, 76 sacensībās sasniedza ātrākā apļa laiku, bet kopumā karjeras laikā tika pie 1369 punktiem.

Massas veselības stāvoklis strauji uzlabojas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu