Kamparkalnā notiks kamanu suņu sacensības (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Sestdien, 15.janvārī, Kamparkalnā pulcēsies visi kamanu suņu sporta piekritēji, kuri piedalīsies sacensībās, lai sacenstos par veiklākā, ātrākā un nenogurdināmākā suņa un saimnieka tandēmu

Šoziem pirmo reizi sniega apstākļos tiks rīkots "Baltijas ziemas kauss 2011", kura pirmais posms - "Latvijas ziemas čempionāts 2011" - notiks nākamnedēļ Talsos, Kamparkalnā.

Sacīkstes būs īpaši aizraujošas gan dalībniekiem, gan skatītājiem, jo vienā dienā tiks doti divi starti, no kuriem pirmais notiks priekšpusdienā, bet otrais norisināsies jau tumsā.

Sacensību dalībniekiem būs iespēja piedalīties vairākās disciplīnās - skijoringā, divu suņu kamanās, četru suņu kamanās, sešu suņu kamanās un minipulingā.

Sacensībās var piedalīties ikviens, kuram patīk aktīvi pavadīt laiku kopā ar savu suni. Suņu šķirnei vai bezšķirnei šajās sacīkstēs nav nozīmes, galvenais ir azarts, vēlme piedalīties un gūt jaunus iespaidus.

Detalizētāku informāciju par sacensībām var iegūt Latvijas Kamanu suņu sporta federācijas mājaslapā "www.sleddog.lv".

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu