Šonedēļ Igo sniegs koncertu mūzikas bārā «Sunny Melody»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā ierasts, nedēļas vidum īpaši pieskaņotu mūziku arī šonedēļ apmeklētājiem spēlēs DJ Dace Volfa. Nāciet uz mūzikas bāru 9.septmebrī 20.00.   

Savukārt, piektdien, 11.septembrī 21.00 koncertu sniegs Igo.
«Sunny Melody» piedāvā baudīt brīnišķīgu vakaru kopā Igo – programmā mūziķis atskatīsies uz 30 gados paveikto- tiks dziedātas dziesmas no grupu «Corpuss», «Līvi» un «Remix» repertuāra, skaņdarbi no dažādiem mūzikliem, operām un rokoperām, kurās mūziķis reiz piedalījies.

Igo, jeb īstajā vārdā Rodrigo Fomins, par vienu no populārākajiem Latvijas dziedātājiem Igo kļuva 1980. gados, kad dziedāja populārajās grupās «Līvi» un «Remix». 1990. gados viņš uzsāka solo karjeru. Igo ir sadarbojies ar 20. gadsimta otrās puses Latvijas pazīstamākajiem komponistiem Raimondu Paulu, Imantu Kalniņu un Zigmāru Liepiņu. 2008.gada rudenī pazīstamais latviešu mūziķis Igo svinēja vērā ņemamu jubileju – 30 gadi uz skatuves.

Ieejas maksa – trešdien 2,99 (pērkot kokteili bezmaksas), piektdien Ls 5, dāvanā glāze dzirkstošā vīna.

Aicinām izmantot iespēju rezervēt galdiņu par Ls 25, kurā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas.

Biļetes varat iegādāties Biļešu Servisa kasēs, restorānā «Sunny» vai mūzikas bārā pirms koncerta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu