Meraija Kerija izdos albumu «Memoirs of an Imperfect Angel»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septembra beigās Latvijā būs pieejams dziedātājas Meraijas Kerijas jaunais albums «Memoirs of an Imperfect Angel», kas klajā nāks mūzikas izdevniecības «Universal Music» apgādā.

Ar jauno albumu Kerija gan vizuāli, gan muzikāli atgriežas pie sava komerciāli ne tik veiksmīgā, bet kritiķu atzītā un fanu iecienītā 1997. gada albuma «Butterfly» stila, un tā skanējums tiek raksturots kā dziedātājas pēdējo gadu nekomerciālākais veikums.

Gandrīz stundu garajā albumā uzsvars likts uz Kerijas kā dziesmu autores talantu, un tajā iekļautas lielākoties neuzbāzīgas, lēnas R&B melodijas. Albums veidots kā vienots veselums, pateicoties sadarbībai ar tikai vienu producentu tandēmu («The-Dream» un «Tricky Stewart») un plašam reprīžu, prelūdiju un interlūdiju izmantojumam starp albuma dziesmām. Ārpus albuma gala versijas palikušas gan «Timbaland», gan Džermēna Duprī producētās dziesmas.

Albuma popularizēšana, kas šovasar ASV sākās nedaudz skandalozi ar singlu «Obsessed», kas, pēc neoficiālas informācijas, bija vērsts pret repera Eminema Kerijai it kā veltītajiem apvainojumiem, tagad iegājusi mierīgākā gultnē, un par jauno singlu izvēlēta balāde «I Want to Know What Love Is» — Kerijas versija par grupas «Foreigner» 1984. gada hitu. Tā ir arī viena no retajām «power» balādēm šajā albumā.

Šoreiz albumā nepiedalās neviens viesmākslinieks. Trijās albuma dziesmās izmantoti «sempli» no dažādiem agrāko gadu skaņdarbiem — «Candy Bling» (Ahmad «Back in the Day», 1993), «Inseparable» (Cyndi Lauper «Time After Time», 1984) un «More Than Just Friends» (Notorious B.I.G «One More Chance», 1995).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu