Dziedātāja <i>Emi</i> prezentēs jauno singlu «Studentu Paradīzē»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 25.septembrī «Arēnā Rīga» plkst. 21.00 norisināsies grandiozākie un Baltijas lielākie mācību gada atklāšanas svētki. Svētki paredzēti visiem Latvijas esošajiem un topošajiem studentiem, kā arī tiem, kuri sirdī jūtas jauni, jo «Studentu Paradīze» tiek organizēta ar mērķi rast vienotību Latvijas studentu vidū. Pasākuma apmeklētājus izklaidēs dažādi pašmāju mākslinieki. Viņu vidū ir arī jaunā un talantīgā dziedātāja Emi, kura pasākumā prezentēs savu jauno singlu «What the F...!»

Dziedātāja Emi pēdējos mēnešus aizvadīja cītīgi strādājot ierakstu studijā pie sava jaunā singla. Tagad Emi ir atpakaļ! Pasākuma apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja pirmajiem dzirdēt jaunāko singlu no dziedātājas topošā albuma. Dziesmas nosaukums ir diezgan pikants - «What the F...!». Dziesmas tēma ir puiša neuzticība. Šī dziesma noteikti nav ierindojama plauktiņā pie mīlas balādēm, tā ir deju mūzika ar skaļiem un provokatīviem tekstiem. Emi ir sagatavojusi arī šovprogrammu, kuru vērot būs iespēja tikai «Studentu Paradīzes» VIP viesiem.

Pati Emi stāsta: «Šis albums man ir ļoti īpašs, ne tikai tāpēc, ka tajā ielieku sevi visu, bet arī tādēļ, ka mainu savu stilu un imidžu, tas būs kaut kas pilnīgi jauns. Katra dziesma albumā būs atšķirīga – katrā dziesmā varēs saklausīt dažādu muzikālo stilu un žanru elementus. Piemēram, mans pirmais singls ir deju un old - school mūzikas stilā. Būs daudz pārsteigumu!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu