Mac OS «X Snow Leopard» kļūmes dēļ lietotāji zaudē datus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Mac OS X lietotāji ir saskārušies ar nopietnu problēmu: dīvainas kļūdas dēļ jaunajā «Apple» operētājsistēmā «Snow Leopard» ir iespējama visu lietotāja datu iznīcināšana.

«Apple» tehniskās palīdzības interneta lapā teikts, ka šī problēma parādās, kad lietotājs vispirms piesakās sistēmā (tīši vai nejauši) kā viesis, bet pēc tam iziet un mēģina no jauna pieteikties, bet jau savā kontā. Tādā gadījumā OS un programmas atgriežas pie standarta iestatījumiem, bet dokumentu, foto un mūzikas faili lietotāja mapēs tiek iznīcināti.

Pagaidām ir zināms, ka tāda kļūda iespējama datoros, kur iepriekšējā Mac OS X versija Leopard ir atjaunināta, tai virsū instalējot jauno versiju «Snow Leopard». Lietotāji stāsta, ka tādā gadījumā zaudētos failus vienīgi ir iespējams atgūt, tos atjaunojot no iepriekš saglabātām rezerves kopijām. Taču daudzi cietušie vairākus mēnešus nav veikuši failu rezerves kopēšanu.

Kā pagaidu līdzekli Mac OS X «Snow Leopard» lietotājiem iesaka izslēgt viesu kontu, lai novērstu iespējamās nepatikšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu