Vājējam — 3 kg 3 dienās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Trīs kilogrami trīs dienās — tā nav banālā vājēšana. Trīs atslodzes dienas, ja gribi novājēt, palīdzēt organismam pēc vētrainām dzīrēm brīvdienās.

Šīs trīs dienas lieliski palīdzēs regulēt svaru un attīrīt organismu. Trīs kilogrami trīs dienās — tāds ir rezultāts, nemaz jau nerunājot par lielisko sejas krāsu.

Pirmā diena

Aizliegts uzturā lietot dzīvnieku olbaltumus (gaļa, putni, zivs, biezpiens, jūras veltes utt.) un dzīvnieku taukus (krējums, sviests, tauki utt.). Iesaka atteikties no pupām, zirņiem un visa veida putraimiem.

Maltītes ieturiet kā parasti, bet rītu sāciet ar zāļu tēju, zaļo tēju vai svaigi spiestu sulu.

Pusdienās jau varat izvēlēties maltīti no augļiem, dārzeņiem, riekstiem, zaļumiem, bagātinot tos ar augu eļļu. Divas līdz trīs ēdienreizes, ne vairāk. Pēdējā ēdienreize ne vēlāk kā septiņos vakarā, bet turpiniet dzert zāļu tēju, ūdeni vai svaigi spiestas sulas.

Otrā diena — badošanās

Izdzeriet trīs četrus litrus tīru — vislabāk avota — ūdeni. Ik pēc 40 minūtēm izdzeriet pa glāzei ūdens.

Trešā diena — atsākam ēst

Būtībā noteikumi tādi paši kā pirmajā dienā. Tomēr būtu ieteicams jūsu zarnu sistēmai sagatavot kārtīgu «slotu» no dārzeņiem. Gatavojiet salātus no burkāniem un kāpostiem ar citronu sulu. Varat visu dienu pārtikt tikai no šādiem salātiem. Atcerieties — pēc pulksten septiņiem dzeriet tikai ūdeni.

bt-lady

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu