«Astro’n’out» albuma prezentācijā būs dzirdams arī mūziķis Andis Grīva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamajā nedēļā, piektdienas vakarā, 11.decembrī, plkst.20.00, grupa «Astro’n’out» aicina uz jau ikgadējo ziemas koncertu «Sapņu Fabrikā», kurā tiks prezentēts grupas ilgi gaidītais jaunais studijas albums «Ģeometrija».

Grupas dalībnieki koncerta apmeklētājiem sola vairākus muzikālus pārsteigumus, sākot ar Andi Grīvu, kurš pirmais uzrunās koncerta apmeklētājus.

«Ar grupu «Astro’n’out» esmu pazīstams pavisam nesen - šī būs mana pirmā reize, kad ne tikai piedalīšos «Astro’n’out» koncertā, bet arī pats to apmeklēšu. Līdz šim ar «Astro’n’out» mūziku esmu pazīstams no viņu pēdējā, akustiskā albuma, un domāju, ka grupa spēs pozitīvi pārsteigt ikvienu koncerta apmeklētāju ar jaunu un skaļāku skanējumu,» saka Andis.

Koncertā plānots prezentēt jauno albumu, tomēr tiks atskaņoti arī labākie skaņdarbi un klausītajiem jau iemīļoti singli no iepriekšējiem diviem albumiem - «Kuš Kuš» un «Astro'acoustic».

www.bilesuserviss.lv

Īsi pirms lielkoncerta, 6.decembrī, tiks izdots grupas «Astro’n’out» jaunais albums «Ģeometrija», kurš iezīmē jaunu, daudzsološu periodu grupas dzīvē. Jaunā albuma materiāls ir krāsains un daudzpusīgs, un tāds solās būt arī koncerts.

Albuma producenti un lielkoncerta organizatori: SIA «Avantis Promo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu