«Platforma.lv» piedāvās tiešraidi no Gustavo koncerta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Sprukts

Ceturtdien, 10. decembrī Gustavo uzstāsies klubā «Essential» un ar «Čili Picas Drauga» kartes atbalstu šo koncertu tiešraidē varēs vērot interneta vietnē «[s:29651]».

Kā zināms, Gustavo šogad strādājis pie jaunā albuma «3. elpa», tāpēc uzstājies reti. Paredzams, ka 10.decembra koncerts būs Gustavo lielākais šī gada koncerts Rīgā un tajā būs dzirdamas kompozīcijas no mūziķa diviem iepriekšējiem albumiem «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā» (2006) un «Beidzot» (2004), kā arī šogad izskanējušie jaunā albuma priekšvēstneši – «Plus/mīnus» un «Par citu meiteni».

Kā ierasts, kopā ar Gustavo uz skatuves būs Dj Monsta un pēc neliela pārtraukuma atgriezīsies arī R-Viss.

platforma.lv

Koncerta un tiešraides sākums – plkst. 23. Ieeja no 18 gadu vecuma.

«Interneta tiešraidi rīkojam, domājot par Gustavo mūzikas cienītājiem ārpus Rīgas, taču, kā zināms, pat modernākās tehnoloģijas nespēj aizvietot klātbūtnes efektu dzīvās mūzikas koncertā, tāpēc 10.decembrī visi aicināti uz klubu «Essential»,» stāsta koncerta organizatoru «Platforma.lv» vadītājs Rimants Liepiņš.

bezrindas.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu